Libnet.ro
UNICEF

01:05

Porumb copt in stil mexican, gata in mai putin de 10 minute

Adevărul Adevărul,
Porumb copt in stil mexican, gata in mai putin de 10 minute

Este sezonul porumbului de lapte si, daca sunteti un fan al acestuia, trebuie neaparat sa incercati varianta de preparare cu ardei iute, unt si miere. Este gata in mai putin de 10 minute. continuă pe Adevărul

Anutul-soc facut de specialisti! Ce riscam daca dormim mai putin de sapte ore pe noapte

Sa dormim mai putin de sapte ore pe noapte ar putea sa coduca la riscul de a muri prematur. Avertismentul a fost facut de un profesor universitar de la Oxford. Academicianul Colin Espie spune ca rata.

O mica firma din Bragadiru a facut 10 milioane de euro in mai putin de un an. Constructorul-minune platit de stat are trei muncitori

Romart Asist SRL, mica firma de constructii din Bragadiru cu doar trei angajati, a reusit performanta de a primi zece contracte publice intr-un singur an de zile, a caror valoare cumulata reprezinta de 15 ori.

Oficial! Toti romanii vor pierde bani la pensie: Vezi doar aici cati bani vei primi mai putin de luna viitoare...

Noua lege a pensiilor nu aduce vesti bune pentru majoritatea romanilor. Documentul stabileste ca pensionarii de rand nu vor mai cumula mai multe tipuri de pensii, in timp ce persoanele care au pensii speciale, se.

Lucruri mai putin stiute despre Catedrala Notre Dame din Paris, care l-ar surprinde chiar si pe Quasimodo

Catedrala Notre Dame din Paris este o capodopera a arhitecturii gotice si una dintre cele mai emblematice locuri din toata Franta. in jurul acestei cladiri maiestuoase s-au tesut numeroase povestiri celebre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )