Libnet.ro
UNICEF

01:05

Posesorii de Samsung Galaxy Note 7 sunt indemnati sa isi inchida telefoanele de urgenta

Antena3 Antena3,
Posesorii de Samsung Galaxy Note 7 sunt indemnati sa isi inchida telefoanele de urgenta

Grupul sud-coreean Samsung Electronics Co Ltd a anuntat marti ca a decis sa opreasca vanzarile de telefoane Galaxy Note 7 si totodata a cerut utilizatorilor acestui dispozitiv sa il inchida di. continuă pe Antena3

Avertizare speciala la calatoria cu avionul: Nu incarcati la bord telefoanele Samsung Galaxy Note 7

Problemele cauzate de explozia telefoanelor Galaxy Note 7 au determinat companiile aeriene sa ia masuri de siguranta suplimentare. Astfel, inainte de decolare, pasagerii curselor aeriene Wizz Air sunt avertizati ca nu au voie sa tina la incarcat, pe perioada zborului, telefoanele Samsung Galaxy Note 7.

Videoclipul acesta prezinta momentul in care un Samsung Galaxy Note 7 ia foc

O persoana din Coreea de Sud a surprins momentul in care un Samsung Galaxy Note 7 ia foc. Samsung Galaxy Note 7 trebuia sa fie unul dintre cele mai importante telefoane lansate vreodata de Samsung, insa a devenit unul dintre cele mai mari dezastre din istoria companiei. Dupa cum stiti deja, in urma numeroaselor explozii, coreenii [].

Un telefon Galaxy Note 7 fumegand, indepartat de pe masa unui fast-food cu manusi pentru cuptor. Samsung a anuntat suspendarea productiei (VIDEO)

Cel mai nou incident cu un Samsung Galaxy note 7 a devenit viral pe Facebook. in imagini se poate vedea un angajat al unui restaurant Burger King din Coreea de Sud care foloseste manusi pentru cuptor.

Samsung nu va mai produce Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 nu va mai fi produs de acum incolo de catre compania coreeana, fiind unul dintre cele mai mari esecuri ale acesteia. Timp de o luna intreaga, cel mai nou flagship al celor de la Samsung a fost in centrul unui scandal de proportii. Dupa cum probabil stiti deja, problemele cu bateria [].

Gafa de proportii: un Galaxy Note 7 a explodat, iar proprietarul a primit un mesaj ciudat de la Samsung

Este a treia oara cand un Samsung Galaxy Note 7 inlocuit a explodat in Kentucky. Nu doar ca incidentul l-a trimis pe proprietar la spital din cauza inhalarii de fum nu tocmai benefic pentru organism, dar Samsung a facut si o mica gafa. Michael Klering povesteste ca s-a trezit la patru dimineata in camera sa, [].

Samsung opreste vanzarile de modele Galaxy Note 7 la nivel mondial si indeamna posesorii sa inchida sau sa schimbe dispozitivele

Samsung a anuntat, marti dimineata, ca opreste vanzarea de dispozitive Galaxy Note 7 la nivel global, recomandand totodata posesorilor acestor modele sa tina dispozitivele inchise sau sa le schimbe, dupa ce mai multe dintre telefoanele inteligente distribuite in intreaga lume au luat foc spontan in ultimele saptamani.

Samsung a incetat productia Galaxy Note 7: telefonul e prea periculos

Dupa multiple rapoarte de telefoane Galaxy Note 7 explodate, Samsung a optat pentru intoarcerea lor in fabrica. Se pare insa ca dispozitivele cu care au fost inlocuite sunt la fel de periculoase. Lansarea Galaxy Note 7 s-ar putea sa intre in istorie ca fiind una dintre cele mai periculoase din toate timpurile. Terminalele originale ajunse [].

UPDATE Samsung confirma ca renunta definitiv la Galaxy Note 7. Pierderile pot depasi 17 miliarde dolari din cauza acestui fiasco

UPDATE Samsung confirma ca renunta total la vanzarea Galaxy Note 7, semn ca lucrurile devin extrem de grave. Informatia aparuse acum cateva ore pe surse in presa din Coreea de Sud. Analisti citati de Reuters estimeaza ca vanzarile Samsung vor fi cu 17 miliarde mai mici daca telefonul nu va mai fi deloc pe piata. In orice caz, este clar ca brandul Galaxy Note 7 este aproape total compromis si multi consumatori vor tine minte doar acest scandal. nu specificatiile excelente ale telefoanelor,.

Samsung, in fata unei crize profunde dupa ce s-au inmultit cazurile in care chiar si telefoanele Galaxy Note 7 inlocuite au luat foc

Samsung traieste probabil cele mai grele momente din istoria sa fiindca in SUA exista mai multe cazuri in care chiar si telefoane Galaxy Note 7 inlocuite au luat foc din senin. Se stiu cinci cazuri si lucrul este ingrijorator fiindca arata faptul ca Samsung nu a rezolvat problema nici cu uriasul recall. Operatori mobili mari opresc vanzarile de Note 7 si multi se ntreaba daca nu ar fi mai bine ca Galaxy Note 7 sa fie scos total din piata, fiindca brand-ul va avea enorm de suferit.

Pericol de EXPLOZIE: Samsung recomanda utilizatorilor de Galaxy Note 7 sa inchida dispozitivele

Compania Samsung le recomanda celor care detin deja un telefon Galaxy Note 7 sa il inchida, din motive de siguranta, pana se vor termina investigatiile, potrivit BBC. Samsung a scos de pe.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )