Libnet.ro
UNICEF

01:05

Posibila amnistie fiscala anuntata de ministrul Finantelor Publice

România Liberă România Liberă,
Posibila amnistie fiscala anuntata de ministrul Finantelor Publice

Ministrull Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat aministia fiscala. El spune ca este o sansa pen. continuă pe România Liberă

SONDAJ E nevoie de amnistie fiscala, dupa modelul propus de ministrul Teodorovici?

Ministrul Eugen Teodorovici a prezentat, marti, o forma de amnistie fiscala despre care a spus ca nu este o amnistie, este o masura financiara. El a spus ca aceasta se va aplica debitorilor cu datorii de peste 1 milion de lei. Se va sterge pana la jumatate din datorie si se va aplica restantelor la 31 decembrie 2018. Sondaj HotNews. ro: E nevoie de amnistie fiscala, dupa modelul propus de ministrul Teodorovici?.

Ministrul Finantelor, proiect pentru esalonarea datoriilor de la ANAF. Unele pot fi chiar sterse

Un proiect care prevede restructurarea financiara si esalonarea datoriilor pe care bugetarii le au la ANAF a fost pus in dezbatere publica de catre Ministerul de Finante. Ministrul Eugen Teodorovici a precizat ca nu este vorba de amnisitie fiscala si a oferit mai multe detalii despre aceasta propunere legislativa. Proiect pentru esalonarea datoriilor de la .

DOCUMENT Teodorovici prezinta amnistia fiscala. Se va sterge pana la jumatate din datorie si se va aplica restantelor la 31 decembrie 2018

Restructurarea financiara se va aplica debitorilor care au datorii mai mari de un milion de lei, spune Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, in cadrul unui eveniment organizat de Intact Media Group. Vezi in text proiectul elaborat de Finante.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )