Libnet.ro
UNICEF

19:45

Posibila finantare europeana pentru companiile care vor sa opereze in sate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Posibila finantare europeana pentru companiile care vor sa opereze in sate

Antreprenorii romani vor putea deschide firme sociale la sate printr-o noua linie de finantare, in valoare totala de 30 de milioane de euro, care ar urma sa se deschida din fonduri europene, conform unui document intern de la Ministerul Fondurilor Europene, obtinut de StartupCafe. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Noutati pentru romanii care vor sa plece in Grecia, dupa ce au fost inchise punctele de trecere a frontierei cu Bulgaria. Cozi kilometrice la singura intrare terestra Turistii testati vor sta o zi in carantina

Turistii romani care vor sa se deplaseze in Grecia in aceasta perioada pot intra doar printr-un singur punct de trecere a frontierei deschis oficial, anume Promachonas Grecia) Kulata Bulgaria). Cu toate.

Finantare europeana pentru generatia moderna EUROPE DIRECT. Cat primeste Romania

Comisia Europeana lanseaza un apel pentru selectie unei noi generatii de centre EUROPE DIRECT, pentr.

Romanii care vor sa plece in vacanta in Grecia au la dispozitie un singur punct rutier de trecere a frontierei in ce conditii se poate intra pe teritoriul elen si cum arata formularul care trebuie completat

Ministerul Afacerilor Externe le transmite romanilor care vor sa plece in vacanta in Grecia ca accesul rutier pe teritoriul acestei tari este permis in perioada 1-15 iulie printr-un singur punct de trecere a frontierei bulgaro-elene - Kulata-Promachonas. Masura a fost luata ca urmare a introducerii obligativitatii completarii formularului electronic Passenger Locator Form), prin intermediul caruia sa poata fi asigurata evidenta celor care merg in aceasta tara.

Amenzi de la 1.000 la 20.000 de lei pentru romanii care incalca aceasta regula

Camera Deputatilor a adoptat, astazi, proiectul de lege ce interzice orice fel de discriminare directa sau indirecta fata de un salariat, hartuire sau fapta de victimizare, bazata inclusiv pe criteriul de rasa, cetatenie, limba, culoare, trasaturi genetice, religie, origine sociala, sex, orientare sexuala, varsta sau handicap. Se dau amenzi de la 1. 000 la 20. 000 de .

UE ofera Romaniei 800 de milioane de euro pentru companiile afectate de criza Covid

Comisia Europeana a aprobat o schema in valoare de 4 miliarde RON aproximativ 800 milioane EUR) pen.

Romanii care vor merge in Grecia vor fi testati aleatoriu pentru coronavirus dupa completarea unui chestionar online

Grecia are un nou protocol pentru turisti din 1 iulie potrivit caruia cei care vin in tara vor fi testati aleatoriu dupa completarea unui chestionar online, cu 48 de ore inainte de intrarea pe teritoriul el.

Proiectul care schimba totul pentru tineri! Toti vor putea beneficia de o locuinta

Parlamentarii umanisti propun infiintarea Fondului de Solidaritate Locuinte pentru tinerii romani, prin care acestia sa isi poata plati avansul pentru o locuinta. Acest fond special va fi alimentat initial prin transferarea de catre societatile comerciale puternice, al caror profit brut depaseste un milion de lei, a unui procent din acest profit, suma respectiva fiind deductibila.

Dezastru pentru romanii care vor sa mearga in Grecia. Se inchid punctele de frontiera. Ce ruta ramane accesibila

Grecia a luat o noua serie de masuri, de data aceasta in scopul limitarii numarului de turisti, noi reguli pentru intrarea in tara prin punctele de trecere a frontierei fiind aplicate de miercuri, 1 iulie.

Redeschiderea granitelor UE ar putea fi amanata. SUA si Rusia nu se afla pe ciorna listei cu natiunile care vor primi unda verde pentru intrare

Oficialii europeni dezbat, la Bruxelles, pentru cetatenii carori tari extracomunitare va fi permisa intrarea in UE din 1 iulie, cand este programata redeschiderea granitelor externe ale blocului comunitar, si.

Surpriza de proportii pentru romanii care au ajuns in Grecia. Au stat ore in sir pentru a putea intra in tara

Romanii care merg in Grecia in vacanta au intampinat deja primele probleme. Acestia au fost nevoiti sa stea la cozi kilometrice la vama Kulata, singurul punct vamal de trecere in Grecia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )