Libnet.ro
UNICEF

11:15

Posibila modificare a pragului de 5.000 Euro pentru microintreprinderi, la microgranturile de 2.000 Euro (ministru)

Hotnews Hotnews,
 Posibila modificare a pragului de 5.000 Euro pentru microintreprinderi, la microgranturile de 2.000 Euro (ministru)

Guvernul ar putea lua in calcul modificarea pragului actual, de cel putin 5. 000 de euro, cifra de afaceri pe anul 2019, pe care trebuie sa-l indeplineasca microintreprinderile pentru a accesa microgranturile de 2. 000 de euro, astfel incat sa se epuizeze bugetul de 100 de milioane de euro pentru Masura 1 de ajutor de stat, a declarat, pentru StartupCafe. ro, ministrul Economiei, Virgil Popescu. continuă pe Hotnews

Ungurii fac ce Romania nu ar face, niciodata. Mii de euro pentru toti cei care vor o casa ca noua

Viktor Orban va acorda pana la 3 milioane de forinti familiilor pentru a le ajuta sa isi renoveze casele. Banii vor fi dati incepand cu anul viitor. Aceasta este cea mai recenta masura de stimulare a redresarii economice in urma pandemiei coronavirusului. Ungurii fac ce Romania nu ar face, niciodata Conform REUTERS, Guvernul Ungariei va .

65279;Un cuplu din Milano a fost amendat cu 400 de euro pentru ca s-a sarutat in vazul lumii

Un cuplu din Milano a fost amendat cu aproape 400 de euro pentru ca s-a sarutat pe strada, deoarece scoaterea mastilor de protectieincalca masurile de restrictie impuse de autoritatil pentru prevenirea.

Nou fond european de investitii, de 100 milioane Euro, pentru startup-uri IT

Startup-urile IT europene pot obtine noi finantari de capital de risc dintr-un fond de investitii in valoare totala de 100 de milioane de euro, lansat luni de o firma pan-europeana de venture capital.

Perioada de deschidere a sesiunii de aplicare la Masura 2 - granturi de 2.000-150.000 Euro pentru IMM si ONG a fost anuntata

S-a anuntat perioada in care firmele mici si mijlocii IMM) si ONG-urile eligibile vor putea solicita ajutoarele de stat pentru capital de lucru de cate 2. 000 de euro fiecare, din fonduri europene si de la buget, din cadrul Masurii 2.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )