Libnet.ro
UNICEF

05:00

O posibila solutie: Cetatenie romana pentru romanii din Ucraina

B1 B1,
O posibila solutie: Cetatenie romana pentru romanii din Ucraina

Situatia romanilor din Ucraina, revenita in prim-planul mediatizarii odata cu noua Lege a educatiei votata de Rada Suprema la 5 septembrie, a trezit nelinistea si indignarea Romaniei. Dar. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj vital pentru romanii din Philadelphia

Presedintele Klaus Iohannis a avut un mesaj pentru romanii din Philadelphia si le-a transmis sa nu inceteze sa contribuie la relatia dintre Romania si Statele Unite pentru ca este mereu nevoie ca.

Anunt important pentru romanii din Marea Britanie. Ce li se pregateste imigrantilor din Uniunea Europeana, dupa Brexit

Premierul britanic Theresa May a subliniat vineri, intr-un discurs pe tema Brexitului, sustinut la Florenta, ca Marea Britanie va continua sa contribuie la bugetul Uniunii Europene pana in anul.

Unei tinere de etnie romana din Ucraina i s-a refuzat inscrierea la studii in Iasi, pentru ca nu detinea un certificat de cunoastere a limbii romane (FOTO)

Tot mai multe reactii in presa si in spatiul public acuza statul roman de lipsa de interes fata de romanii din Ucraina, care se confrunta cu mai multe probleme. Ultima de acest fel.

Parlamentarii se reunesc in sedinta comuna pentru a adopta declaratia cu privire la minoritatile din Ucraina

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc miercuri in sedinta de plen comuna pentru adoptarea, printre altele, si a unei declaratii privind situatia minoritarilor romani din Ucraina. Serban.

Ion Cristoiu: Deoarece Kievul e alintatul Occidentului, Puterea de la Bucuresti n-are curaj sa se ridice in apararea Romanilor din Ucraina

Ion Cristoiu scrie, in Gandul de Marti, despre situatia scolilor romanesti din Ucraina, care a adoptat o noua lege Lege a Educatiei prin care introduce sistemul de 12 clase si desfiinteaza sist.

Legea a intrat in vigoare de pe 18.09.2017, toti romanii din strainatate vor primi 500 EURO pe luna

Un nou proiect de lege ii vizeaza pe romanii din strainatate. Acestia urmeaza sa primeasca 500 euro daca se vor intoarce in tara. Prin aceasta lege autoritatile intentioneaza sa-i.

Azi presedintele bate un nou record de like-uri! Romanii din Bucovina, despre decizia lui Iohannis de a-si amana vizita in Ucraina

Presedintele Klaus Iohannis si-a anulat vizita oficiala in Ucraina, ca urmare a deciziei autoritatilor de la Kiev de a interzice invatamantul in limba minoritatilor, inclusiv cea.

Vesti proaste pentru romanii cu datorii la banci. Cresc ratele la creditele in lei

Ratele la creditele in lei ar putea creste simtitor, pentru ca indicele Robor, in functie de care acestea se calculeaza, a crescut in 2016, pana la nivelul maxim din ultimii doi.

VIDEO Cum s-au antrenat Arya si Brienne pentru duelul din Game of Thrones. Maisie Williams i-a impresionat pe fani cu modul incredibil in care manuieste cutitul

Pe Twitter a fost postata o secventa video de la antrenamentul pentru scena, in care Maisie Williams isi trece cutitul dintr-o mana in alta pentru a-si surprinde adversara.

Kim Jong-un il avertizeaza pe Trump, pe care il numeste nebun, ca va plati scump pentru declaratiile din discursul de la Adunarea Generala ONU

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a afirmat, la televiziunea de stat, ca declaratiile lui Donald Trump, pe care il numeste nebun, l-au convins ca a ales calea cea buna, pe care trebuie sa o urmeze pana la capat, si il ameninta pe presedintele SUA cu cele mai dure reactii, pentru a-l face sa plateasca scump, transmite BBC.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )