Libnet.ro
UNICEF

14:45

Posta Romana are un nou presedinte CA: Marian Pantazescu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Posta Romana are un nou presedinte CA: Marian Pantazescu

Consiliul de Administratie CA) al Postei Romane are un nou presedinte, Marian Pantazescu, administrator in companie din decembrie 2012, acesta inlocuindu-l pe Adrian Constantin Volintiru, care a renuntat la mandat invocand motive personale, a. continuă pe Wall-Street Ro

Posta Romana are un nou presedinte CA, Marian Pantazescu

Consiliul de Administratie CA) al Postei Romane are un nou presedinte, Marian Pantazescu, administrator in companie din decembrie 2012, acesta inlocuindu-l pe Adrian Constantin Volintiru, care a renuntat la mandat invocand motive personale, a.

Posta Romana are un nou presedinte CA, Marian Pantazescu.

Consiliul de Administratie CA) al Postei Romane are un nou presedinte, Marian Pantazescu, administrator in companie din decembrie 2012, acesta inlocuindu-l pe Adrian Constantin Volintiru, care a renuntat la mandat invocand motive personale, a anuntat vineri operatorul postal national, transmite Mediafax. CA al Companiei Nationale Posta Romana CNPR) l-a desemnat in unanimitate pe Marian Pantazescu in functia de presedinte al CA. Anterior, aceasta functie a fost detinuta de Adrian Constantin .

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )