Libnet.ro
UNICEF

22:45

Posta Romana Broker de Asigurare si-a majorat capitalul social cu 1,5 milioane lei

Adevărul Adevărul,
Posta Romana Broker de Asigurare si-a majorat capitalul social cu 1,5 milioane lei

Posta Romana Broker de Asigurare PRBA), filiala a Postei, isi majoreaza capitalul social, prin aport in numerar, cu 1,5 milioane lei, de la valoarea de 700. 000 lei la 2,2 milioane lei, brokerul primind avizul de majorare a capitalului social din partea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF). continuă pe Adevărul

Posta Romana Broker de Asigurare si-a majorat capitalul social

Posta Romana Broker de Asigurare PRBA) a primit astazi avizul de majorare a capitalului social din partea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Capitalul social al Postei Romane Broker de Asigurare a fost majorat cu 1,5 milioane lei/O incercare anterioara de majorare de capital a acestei filiale este obiectul unei plangeri penale la DNA

Posta Romana a majorat capitalul social al filialei Posta Romana Broker de Asigurare cu suma de 1,5 milioane de lei, operatiune care a fost avizata joi de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF). Brokerul a ajuns astfel la un capital social de 2,2 milioane lei. Oficialii companiei au precizat pentru HotNews. ro ca aceasta e a doua incercare de capitalizare a brokerului de asigurare, prima facand parte dintr-un dosar care este instrumentat, in prezent, de DNA.

Grupul TeraPlast ajunge la o detinere de 67% din capitalul social al Depaco

Grupul TeraPlast anunta majorarea participatiei cu inca 7% in capitalul social al Depaco, ajungand la o detinere de 67%, potrivit unui comunicat al companiei .

Teraplast a incheiat un contract pentru achizitia unui pachet de 7% din capitalul social al Depaco

Consiliul de Administratie al societatii Teraplast S. informeaza actionarii si potentialii investitori cu privire la faptul ca Teraplast a incheiat ieri un contract de vanzare-cumparare de parti sociale cu Dragos Irimescu, pentru achizitia unui pachet de 7% din capitalul social al Depaco S. , se precizeaza intr-un comunicat al BVB.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )