Libnet.ro
UNICEF

15:45

Posta Romana va distribui cardurile de sanatate printr-un contract de 37,5 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Posta Romana va distribui cardurile de sanatate printr-un contract de 37,5 milioane lei

Compania Nationala Posta Romana si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) au semnat astazi, la Palatul Victoria, acordul-cadru prin care Posta Romana va distribui cardurile de sanatate la nivel national, valoarea totala a contractului fiind de 37,5 milioane de lei, pe o durata de patru ani. continuă pe Ziarul Bursa

Cardurile de sanatate, distribuite de Posta Romana pentru 37,5 mil. lei

Compania Nationala Posta Romana si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate au semnat, vineri, la Palatul Victoria, acordul prin care cardurile de sanatate vor fi distribuite la nivel national, valoarea contractului fiind de 37,5 milioane lei 8,5.

Acord de 37 milioane de lei intre Posta Romana si CNAS, pentru distribuirea cardurilor de sanatate

Posta Romana si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) au semnat, vineri, un acord-cadru pentru distribuirea cardurilor de sanatate la nivel national, relateaza Mediafax. Valoarea contractului este de 37,5 milioane de lei si este incheiat pe patru ani.

Posta Romana a redus comisioanele si tarifele la serviciile de transfer valuta pentru persoane fizice si la trimiterea de publicitate pana la sfarsitul acestui an

Posta Romana a anuntat miercuri ca a decis sa reduca pana la sfarsitul acestui an comisioanele si tarifele atat la serviciile financiare de transfer valuta pentru persoane fizice, cat si la produsele corporate, de tip direct mail - servicii de distribuire trimiteri de publicitate. Astfel, persoanele fizice pot trimite euro prin serviciul MoneyPost al Postei Romane, la orice destinatie din tara, la un tarif de inregistrare care a scazut de la 13 lei la 8 lei, in timp ce comisioanele s-au redus cu pana la 1,5%, in functie de suma transferata.

Cardurile de sanatate vor fi distribuite la nivel national de Posta Romana, incepand cu 18 septembrie

In doua saptamani, vom incepe sa primim prin Posta cardurile de sanatate. Casa Nationala de Asigurari de Sanatate a semnat chiar astazi la Guvern contractul pentru distribuirea cardurilor catre.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )