Libnet.ro
UNICEF

13:30

Posta Romana a inregistrat profit de 18,7 milioane lei in primele patru luni

Hotnews Hotnews,
 Posta Romana a inregistrat profit de 18,7 milioane lei in primele patru luni

Compania nationala Posta Romana a inregistrat, in primele patru luni ale acestui an, un profit net de 18,7 milioane de lei 4,16 milioane de euro), ca urmare a cresterii veniturilor cu 3,1% fata de perioada similara a anului trecut. In 2014 Posta a avut profit net de 22,8 milioane de lei 5 milioane de euro), primul rezultat pozitiv dupa cinci ani de pierderi. Intre 2009 si 2013 Posta a avut pierderi cumulate de peste 550 milioane lei, iar in prezent numarul de angajati este de 27. continuă pe Hotnews

Posta Romana a trecut pe profit, dupa cinci ani de pierderi

Compania Nationala Posta Romana a inregistrat, in primele patru luni ale acestui an, un profit net de 18,7 milioane de lei 4,16 milioane de euro), ca urmare a cresterii veniturilor cu 3,1% fata de perioada.

Posta Romana a trecut pe profit, dupa cinci ani de pierderi

Compania Nationala Posta Romana a inregistrat, in primele patru luni ale acestui an, un profit net de 18,7 milioane de lei 4,16 milioane de euro), ca urmare a cresterii veniturilor cu 3,1% fata de perioada similara a anului trecut.

Interagro SA a inregistrat o scadere a cifrei de afaceri cu 413,6 milioane lei, fata de 2013

Interagro SA a inregistrat, in anul 2014, o scadere a cifrei de afaceri cu 413,6 milioane lei, fata de anul anterior, la 1,7 miliarde lei, arata un comunicat transmis astazi redactiei de Risco. ro.

Lichiditate de aproximativ 5 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 5 milioane lei 1,2 milioane euro).

DIICOT: Sechestru pe bunuri de 48 milioane lei ale Condmag

Constructorul de conducte Condmag Brasov COMI) trasmite ca Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie - DIICOT a impus sechestru asigurator pe bunuri de peste 48 milioane lei ale societatii, arata un raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Lichiditate de peste 11 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 11. 433,33 lei 2. 457,07 euro).

Apartamentul din Kiseleff al lui Dan Voiculescu, scos la licitatie de ANAF, a fost vandut cu 1,9 milioane lei

Apartamentul de pe Soseaua Kiseleff al omului de afaceri Dan Voiculescu s-a vandut miercuri, cu o zi inainte de reluarea primei licitatii, dupa ce femeia care a fost declarata castigatoarea primei licitatii organizate de ANAF a virat suma restul de 1,56 milioane de lei, din totalul de 1,9 milioane de lei, pe care trebuia sa ii dea, au declarat surse guvernamentale pentru Adevarul.

Actionarii Transgaz aproba emisiunea de obligatiuni de 500 milioane lei

Actionarii Transgaz TGN) au aprobat, astazi, declansarea procedurii privind emisiunea de obligatiuni corporative in valoare de 500 milioane de lei, se arata intr-un raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2184 seconds )