Libnet.ro
UNICEF

23:00

Posta Romana primeste ultima lovitura: pensiile vor veni pe card

Playtech Playtech,
Posta Romana primeste ultima lovitura: pensiile vor veni pe card

Toti pensionarii din Romania vor incepe sa primeasca pensiile pe card din 2019, afectand semnificativ volumul de activitate pe care il desfasoara Posta Romana, mai ales in mediul rural. Pensionarii din mediul urban se vor bucura sa afle ca primesc pensiile pe card, avand in vedere ca exista banci la fiecare colt de strada, iar [] . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru Posta Romana: toti pensionarii isi vor primi pensiile pe card, din 2019

Vesti noi pentru pensionari. De anul viitor, pensia nu va mai fi adusa de postas, ci va fi virata pe card. Ministerul Finantelor Publice vrea sa stranga surubul si sa nu mai cheltuiasca 600 milioane lei pe an pentru expedierea pensiilor prin Posta Romana.

Posta Romana introduce plata cu cardul la ghiseu

Posta Romana introduce posibilitatea platii prin card bancar, urmand sa asigure acest serviciu in 1. 000 de oficii pana la sfarsitul acestui an. intr-o prima faza, POS-urile vor fi montate in.

Posta Romana a spart bani pe un proiect de care romanii n-au nevoie

Posta Romana a inceput saptamana cu gandul la sarbatoare: aniverseaza 140 de ani. Asa ca sarbatoreste si cu un proiect inutil. in 140 de ani, cateva decenii Posta Romana sigur a fost utila. Mai nou, e doar o institutie care nu mai are nimic major de oferit, in afara de retea. in acest context, Posta [] .

Posta Romana intra in secolul XXI: introduce plata cu cardul la ghiseu

Posta Romana va introduce posibilitatea platii cu cardul bancar la ghiseu, urmand sa asigure acest serviciu in 1. 000 de oficii pana la sfarsitul acestui an.

Posta Romana lanseaza MyLetter, personalizare a plicurilor

Posta Romana lanseaza un nou serviciu, cu ocazia Zilei Mondiale a Postei. MyLetter ofera clientilor posibilitatea de a-si personaliza, cu propriile imagini, plicuri de corespondenta si de a le achizitiona online, direct de pe site-ul companiei. Plata.

Cum fac rost elevii de droguri pe net, livrate chiar de Posta Romana

Problema consumului de droguri de catre elevi e una mare si greu de controlat de catre profesori sau parinti. Cristi Danilet vine si cu un scenariu mult mai sumbru. Judecatorul Cristi Danilet, initiatorul proiectului Educatie juridica in soli si licee, a explicat cum functioneaza unele legi si ce prevede consumul de droguri. El a spus, [] .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )