Libnet.ro
UNICEF

05:15

Posta Romana revine pe plus: profit de 65 mil. lei in 2014, dupa sase ani de pierderi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Posta Romana revine pe plus: profit de 65 mil. lei in 2014, dupa sase ani de pierderi

Posta Romana va incheia acest an cu un profit de 65 milioane de lei, dupa ce in ultimii ani a inregistrat doar pierderi, a declarat ministrul pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, la conferinta dedicata lansarii Posta Romana Broker de. continuă pe Wall-Street Ro

PREMIERA in ultimii 6 ani: Posta Romana va avea in sfarsit PROFIT

Posta Romana va inregistra in 2014 un profit de 65 de milioane lei, dupa ce in ultimii sase ani a inregistrat numai pierderi, a anuntat ministrul pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea.

Cotovelea: Posta Romana va termina anul 2014 cu un profit de 14 milioane de euro

Compania Nationala Posta Romana va incheia anul 2014 cu un profit de 14 milioane de euro 65 de milioane de lei), in conditiile in care anul trecut compania a inregistrat o pierdere de 8 milioane de euro, a declarat Razvan Cotovelea, ministrul pentru Societatea Informationala.

Cotovelea: Salariile tuturor lucratorilor din Posta Romana vor fi majorate incepand de luna viitoare

Salariile tuturor lucratorilor din Posta Romana vor creste in luna noiembrie, a declarat Razvan Cotovelea, ministrul pentru Societatea Informationala, care estimeaza pentru sfarsitul anului 2014 un profit de peste 10 milioane de euro pentru companie.

Posta Romana vrea sa devina cel mai mare broker de asigurari in urmatoarele 12 luni bazandu-se pe cei peste 27.000 de angajati/Salariile postasilor vor creste in medie cu 100 lei brut din noiembrie

Posta Romana si-a anuntat miercuri intrarea pe piata de brokeraj in asigurari, deocamdata printr-un proiect pilot. Printr-o companie special creata, Posta Romana Broker de Asigurari, care are 4 angajati, operatorul postal a inceput sa vanda asigurari generale la sediul central, iar incepand de joi, 30 octombrie, si in oficiul 39 din Capitala. Conducerea Postei mizeaza pe baza uriasa de clienti si pe cei peste 27. 000 de angajati, care isi vor lua comision din vanzarea politelor, in cazul in care sunt autorizati sa vanda asigurari, sau daca reusesc sa convinga oamenii sa-si incheie asigurari. Intrebat de cresterile salariale, Alexandru Petrescu, directorul general al Postei Romane, a spus ca in medie salariile vor creste cu 100 lei brut incepand de luna viitoare.

Director Posta Romana: Salariile angajatilor vor creste in medie cu 100 de lei brut

Alexandru Petrescu, directorul general al Companiei Nationale Posta Romana CNPR) a anuntat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca salariile lucratorilor din Posta Romana vor creste, de luna viitoare, in medie, cu 100 de lei brut.

CNPR: Posta Romana Broker de Asigurari va deveni cel mai important jucator din piata de profil

Posta Romana Broker de Asigurari, noua entitate lansata de Compania Nationala Posta Romana CNPR), va deveni, in urmatorul an, cel mai important broker de asigurare din Romania, au declarat, azi, intr-o conferinta de presa, Alexandru Petrescu, directorul general al CNPR, respectiv Viorel Motoroiu, directorul general al companiei Posta Romana Broker de Asigurare.

Posta Romana Broker de Asigurare lucreaza de azi cu 7 companii de asigurari

Potrivit directorului general al companiei Posta Romana Broker de Asigurare, Viorel Motoroiu, pentru derularea activitatii noii entitati au fost incheiate contracte cu sapte companii de profil printre care Citi Insurance, Euroins, Allianz si Uniqa.

Lansare la Posta Romana: un broker de asigurare care vrea sa devina lider pe piata de profil in urmatorul an

Posta Romana a lansat propriul broker de asigurae, care si-a propus sa devina, in urmatoarele 12 luni, cel mai mare jucator pe piata de profil, veniturile din comisioanele incasate din distributia contractelor de asigurare fiind estimate la 2,5.

O femeie a fost omorata in acte de Posta Romana

O femeie a fost omorata in acte de Posta Romana. Postasul nu a gasit-o acasa atunci cand i-a adus pensia si a aflat de la vecini ca la acea adresa ar fi decedat cineva .

Galati: O femeie a fost omorata in acte de Posta Romana

O femeie a fost omorata in acte de Posta Romana. Postasul nu a gasit-o acasa atunci cand i-a adus pensia si a aflat de la vecini ca la acea adresa ar fi decedat cineva. Femeia a fost declarata moarta la.

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2025 seconds )