Libnet.ro
UNICEF

09:45

Posta Romana a urcat sase locuri in clasamentul celor mai bune servicii postale din lume

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Posta Romana a urcat sase locuri in clasamentul celor mai bune servicii postale din lume

Posta Romana ocupa pozitia 44 intr-un raport al Uniunii Postale Universale UPU) care analizeaza serviciile postale din 170 de tari, urcand astfel sase locuri in clasament, inaintea unor tari precum Danemarca, Letonia, Islanda, transmite News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Topul celor mai bune servicii postale asigurate de companii de stat: Romania, prin Posta Romana, pe locul 44 din 170 de tari

Posta Romana a urcat sase pozitii si ocupa pozitia 44 in cel mai recent raport al Uniunii Postale Universale UPU) care analizeaza serviciile postale asigurate de operatorii nationali postali din 170 de tari, a anuntat marti compania. UPU clasifica serviciile postale in functie de fiabilitate, acoperire, relevanta si rezistenta. Primele pozitii in acest top sunt detinute de Elvetia Swiss Post), Austria Austria Post) si Germania Deutsche Post), in timp ce in Europa de Est cele mai bune servicii au fost desemnate in Polonia locul 13). Bulgaria se afla cu o pozitie in fata Romaniei, pe locul 43. Vezi raportul integral in articol.

Cum a ajuns un roman pe lista celor mai cautati infractori din Londra

Politia Metropolitana din Londra a dat publicitatii la finalul saptamanii trecute lista celor mai cautati 10 infractori. Iar printre ei se numara si un roman, originar din Pitesti.

Topul celor mai scumpe alimente din lume. De ce sunt speciale branza Pule si puiul Ayaam Cemani

Un top al celor mai scumpe alimente din lume a fost centralizat recent de BBC si retail. ro, acesta cuprinzand nu numai celebrul sofran sau inegalabilele trufe, ci si produse mai putin cunoscute, precum branza Pule sau puiul Ayaam Cemani.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )