Libnet.ro
UNICEF

15:30

Posta Romana urmeaza sa ofere servicii de brokeraj din ianuarie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Posta Romana urmeaza sa ofere servicii de brokeraj din ianuarie

Posta Romana este in proces de infiintare a unei noi societati de brokeraj in asigurari, Broker Posta Romana, prin care va intermedia vanzarea politelor firmelor de asigurari, servicii care vor fi lansate in luna ianuarie 2014, a declarat astazi, Ion Smeeianu, directorul general al Postei. continuă pe Ziarul Bursa

Posta Romana urmeaza sa ofere servicii de brokeraj in asigurari din ianuarie

Posta Romana este in proces de infiintare a unei noi societati de brokeraj in asigurari, Broker Posta Romana, prin care va intermedia vanzarea politelor firmelor de asigurari, servicii care vor fi lansate in luna ianuarie 2014, a declarat astazi, Ion Smeeianu, directorul general al Postei.

Ion Smeeianu, seful Postei Romane: Vom incepe sa oferim servicii de brokeraj in asigurari in ianuarie 2014/Am renuntat la proiectul de a oferi servicii de telefonie mobila sub brand propriu prin reteua Orange

Posta Romana este in proces de infiintare a unei noi societati de brokeraj in asigurari, Broker Posta Romana, prin care va intermedia vanzarea politelor firmelor de asigurari, servicii care vor fi lansate in luna ianuarie 2014, a declarat luni, Ion Smeeianu, directorul general al Postei Romane. Am obtinut de la OSIM si Guvern aprobarea pentru titulatura si acum suntem in faza de acreditare la Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF). Pe de alta parte, Smeeianu a spus ca s-a renuntat la proiectul prin care Posta ar fi trebuit sa ofere servicii de telefonie mobila sub brand propriu prin reteua Orange. Pentru 2014, Smeeianu vrea sa obtina un profit de 100 milioane lei la Posta Romana.

Ion Smeeianu, seful Postei Romane: Vom incepe sa oferim servicii de brokeraj in asigurari in ianuarie 2014/Am renuntat la proiectul de a oferi servicii de telefonie mobila sub brand propriu prin reteaua Orange

Posta Romana este in proces de infiintare a unei noi societati de brokeraj in asigurari, Broker Posta Romana, prin care va intermedia vanzarea politelor firmelor de asigurari, servicii care vor fi lansate in luna ianuarie 2014, a declarat luni, Ion Smeeianu, directorul general al Postei Romane. Am obtinut de la OSIM si Guvern aprobarea pentru titulatura si acum suntem in faza de acreditare la Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF). Pe de alta parte, Smeeianu a spus ca s-a renuntat la proiectul prin care Posta ar fi trebuit sa ofere servicii de telefonie mobila sub brand propriu prin reteaua Orange. Pentru 2014, Smeeianu vrea sa obtina un profit de 100 milioane lei la Posta Romana.

Un nou broker de asigurari: Posta Romana. Cum vrea operatorul postal national sa treaca de la pierderi la profit

Posta Romana si-a propus sa obtina un profit de 100 de milioane de lei in 2014, an cand va intra si pe piata brokerajului in domeniul asigurarilor, a declarat, luni, directorul general al companiei, Ion Smeeianu, la deschiderea unui oficiu postal modernizat din Capitala.

Posta Romana vrea profit de 100 mil. lei in 2014 si sa intre pe piata brokerajului in asigurari

Posta Romana si-a propus sa obtina un profit de 100 milioane de lei in 2014, an cand va intra si pe piata brokerajului in domeniul asigurarilor, a declarat directorul general al companiei, Ion Smeeianu, la deschiderea unui oficiu postal modernizat din.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )