Libnet.ro
UNICEF

07:00

Postul Craciunului: Care este cea mai aspra zi pentru credinciosi, ce alimente recomanda medicii sa evitam

Adevărul Adevărul,
Postul Craciunului: Care este cea mai aspra zi pentru credinciosi, ce alimente recomanda medicii sa evitam

Postul Craciunului, al doilea ca importanta dupa cel al Pastelui se incheie in 24 decembrie. Cea mai aspra zi de postire pentru sarbatoarea Craciunului este ajunul Nasterii Domnului. continuă pe Adevărul

INFOGRAFIC Romnia este a doua cea mai ieftina tara din UE. Care este cea mai scumpa / Topul european al preturilor la bunuri si servicii

Romania este a doua cea mai ieftina tara din UE in privinta preturilor la produse si servicii, in raport cu media europeana. Astfel, potrivit ultimului raport al Consiliului Concurentei, publicat joi, in 2017, nivelul general al preturilor din Romania se afla la 48,4% din media europeana, cel mai redus nivel, dupa cel inregistrat in Bulgaria 44%).

Orban: OUG pentru fondul suveran este cea mai mare escrocherie de la Revolutie pna acum; vor sa praduiasca banii n proiecte inutile

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat joi ca ordonanta de urgenta adoptata joi de Guvern, care reglementeaza cadrul general pentru fondurile suverane, este cea mai mare escrocherie de la Revolutie pana acum, potrivit Mediafax.

De ce incepe Postul Craciunului cu o zi mai devreme in 2018

Postul Craciunului, al doilea ca importanta dupa cel al Pastilor, incepe anul acesta pe 14 noiembrie si se incheie pe 24 decembrie. Cea mai aspra zi de postire pentru sarbatoarea.

Ludovic Orban: Fondul Suveran este cea mai mare escrocherie. Le va permite sa praduiasca fara nicio jena (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a condamnat in termeni duri infiintarea Fondului Suveran de Investitii si Dezvoltare prin ordonanta de urgenta aratand ca acesta va fi cea mai mare escrocherie din Romania.

De ce incepe Postul Craciunului cu o zi mai devreme in 2018. Regula lasatului secului in zilele de miercuri si vineri

Postul Craciunului, al doilea ca importanta dupa cel al Pastilor, incepe anul acesta pe 14 noiembrie si se incheie pe 24 decembrie. Cea mai aspra zi de postire pentru sarbatoarea Craciunului este ajunul Nasterii Domnului. Credinciosii lasa sec pe 13 noiembrie, aceasta fiind ultima zi in care se consuma de dulce: carne, branza, lapte, oua.

Postul Craciunului a inceput! Ce nu ne este permis sa facem vreme de 40 de zile

Anul acesta, Postul Craciunului incepe pe data de 14 noiembrie si se incheie in Ajunul Craciunului, pe 24 decembrie. Credinciosii au lasat sec pe 13 noiembrie, aceasta fiind ultima zi in care s-a consumat.

Postul Craciunului a inceput! Ce nu ne este permis sa facem vreme de 40 de zile (VIDEO)

Anul acesta, Postul Craciunului incepe pe data de 14 noiembrie si se incheie in Ajunul Craciunului, pe 24 decembrie. Credinciosii au lasat sec pe 13 noiembrie, aceasta fiind ultima zi in care s-a consumat.

Reguli care trebuie respectate in Postul Craciunului. Zilele in care se mananca peste si se poate bea vin

Timp de 40 de zile, credinciosii se pregatesc pentru sarbatoarea Nasterii Domnului. in aceasta perioada este Postul Craciunului care are cateva reguli stricte.

Ludovic Orban: Ordonanta de urgenta pentru fondul suveran, cea mai mare escrocherie de la Revolutie pana acum

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca ordonanta de urgenta adoptata joi de Guvern, care reglementeaza cadrul general pentru fondurile suverane, este cea mai mare escrocherie de la Revolutie pana acum.

Ce spunea Arsenie Boca despre Postul Craciunului. Toti credinciosii trebuie sa citeasca asta

Sfaturile lui Arsenie Boca au devenit extrem de apreciate, dupa disparitia celui supranumit sfantul Ardealului. Postul este o lupta aspra cu insusi trupul tau. Daca birui, bine iti va.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )