Libnet.ro
UNICEF

19:15

POTRIVIT UNUI STUDIU REALIZAT IN SUA: Apple Watch detecteaza bataile neregulate ale inimii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
POTRIVIT UNUI STUDIU REALIZAT IN SUA: Apple Watch detecteaza bataile neregulate ale inimii

Apple Watch detecteaza bataile neregulate ale inimii, care pot semnala necesitatea de monitorizare a unei probleme grave de ritm cardiac, potrivit datelor unui studiu amplu finantat de Apple, care demonstreaza un posibil rol viitor al tehnologiei dispozitivelor purtabile in domeniul sanatatii. continuă pe Ziarul Bursa

Apple Watch detecteaza bataile neregulate ale inimii, potrivit rezultatelor unui studiu amplu realizat in SUA

Apple Watch detecteaza bataile neregulate ale inimii, care pot semnala necesitatea de monitorizare a unei probleme grave de ritm cardiac, potrivit datelor unui studiu amplu finantat de Apple, care demonstreaza un posibil rol viitor al tehnologiei dispozitivelor purtabile in domeniul sanatatii, transmite Reuters.

POTRIVIT UNUI SONDAJ COMANDAT DE PNL: Liberalii, pe primul loc in preferintele alegatorilor pentru europarlamentare

PNL se afla pe primul loc in optiunile alegatorilor pentru alegerile europarlamentare, cu peste 3 procente in fata PSD, potrivit unui sondaj realizat la comanda liberalilor.

Studiu: Mai mult de jumatate dintre turisti folosesc o aplicatie mobila pentru a rezerva zboruri

Aplicatiile de mobil sunt din ce in ce mai folosite si de incredere in planificarea unei calatorii, potrivit unui studiu realizat de Travelport, care evidentiaza ca pe langa activitatile deja obisnuite pentru care sunt folosite, rezervarea zborurilor.

STUDIU: Atentie! Medicamentele pot face mai mult RAU decat BINE. E-urile periculoase pe care le contin pot provoca reactii adverse foarte grave

Medicamentele au, de cele mai multe ori, efecte adverse de care trebuie sa tinem cont, pentru ca ne pot face mai mult rau decat bine. Potrivit unui studiu publicat in Science Translational Medicine, peste 90%.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )