Libnet.ro
UNICEF

20:45

Povestea celei mai frumoase cai ferate din Balcani - Sperante, probleme, razboi si peisaje superbe

Hotnews Hotnews,
 Povestea celei mai frumoase cai ferate din Balcani - Sperante, probleme, razboi si peisaje superbe

Calea ferata Belgrad - Bar este mereu inclusa intre cele mai frumoase trasee europene unde sa mergi cu trenul, insa nu doar peisajele sunt interesante, ci si istoria ei. La marele proiect al lui Tito s-a lucrat 25 de ani, au fost probleme cu banii si multe dintre rutele secundare nu s-au mai construit niciodata. Au fost si accidente grave, dar si episoade cumplite din razboi. La fel ca in multe zone din tara noastra, si pe calea ferata de la Belgrad la Bar calatoria dureaza mai mult decat acum 40 de ani. continuă pe Hotnews

Parcul catalogat unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Unde se afla aceasta zona unica

O vale situata in nordul Italiei a primit titlul de Parc Stelar din partea fundatiei Starlight, membra a UNESCO. Astfel, a devenit in mod oficial una dintre cele mai frumoase locuri din lume pentru cei pasionati sa vada stele. Parcul catalogat unul dintre cele mai frumoase locuri din lume Prin urmare, sute de vizitatori ajung .

Schneider Electric a realizat instalatiile la cel mai mare depozit logistic din Sud-Estul Europei

Schneider Electric Romania a realizat intregul sistem de gestionare a energiei electrice al celui mai mare depozit logistic din Sud-Estul Europei, situat la km 19 al autostrazii A1, depozit mare cat 20 de stadioane de fotbal la un loc, conform unui comunicat trimis redactiei.

Cel mai nou cuplu celebru din Romania: milionarul de 22 de ani si vloggerita cu un succes nebun pe Instagram

Cel mai nou cuplu din Romania este compus dintr-un milionar si o vloggerita celebra pe Instagram. Unul dintre cei mai tineri milionari din Silicon Valley s-a indragostit lulea de prima vloggerita din Romania, care a atras un milion de urmaritori pe pagina personala de Instagram. Un tanar milionar, apropiat de-al sefului Facebook si Apple, se .

IONUT STROE: Romania gazduieste cel mai important eveniment atletic din Europa, dupa pandemie

Ministrul Tineretului si sportului, Ionut Stroe, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, cu ocazia inceperii Campionatelor Balcanice de Atletism pentru seniori in aer liber, ca este important faptul ca Romania organizeaza cel mai important eveniment de atletism din Europa dupa perioada de pandemie.

Pentru weekenduri de toamna: cele mai bune filme western din toate timpurile in clasamentul IMDb

Westernurile au fost adesea criticate ca fiind un gen care se repeta, oferind aceleasi clisee obosite si povestiri reciclate pe care multi dau vina pentru moartea genului care s-a bucurat de o uriasa popularitate din anii `30 pana spre 1970. Chiar daca westernurile isi extrag povestile din acelasi rezervor de iconografie, genul este incredibil de versatil si divers in naratiune. De exemplu, Fort Apache nu are nimic comun cu The Hateful Eight.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )