Libnet.ro
UNICEF

20:15

Povestea celei mai longevive coafeze din tara: Antigona Fierut lucreaza fara pauza de mai bine de o jumatate de secol

Adevărul Adevărul,
Povestea celei mai longevive coafeze din tara: Antigona Fierut lucreaza fara pauza de mai bine de o jumatate de secol

Cea mai longeviva coafeza din Romania are 70 de ani si lucreaza intr-un salon din Ramnicu Valcea. De mai bine de o jumatate de secol, Antigona Fierut nu a lasat foarfecele si peria din mana. Coafeza se poate lauda ca a avut o clientela aleasa: de la doamne din conducerea Comitetului Judetean de Partid pana la mama unui ministru din cabinetul Ponta. continuă pe Adevărul

COD GALBEN de ceata pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting de ceata pentru mai multe judete din tara. Astfel, conform meteorologilor, ceata va afecta judetele Valcea, Gorj, Dolj,.

Cod GALBEN de vant puternic in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis atentionare cod galben de vant puternic pentru judetul Dolj si zona Dobreogei, Specialistii spun ca rafalele pot ajunge si depasi 65 km/h.

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare Cod galben de ceata, valabila pentru mai multe judete din tara.

VIDEO Harta celor mai aglomerate zone din Capitala. Soferii care stau bara la bara ca sa mearga cu metroul

Chinuiti de cosmarul celei mai mari concentrari urbane din Romania, mii de bucuresteni isi lasa in fiecare dimineata masinile la intrarea in Capitala. Ajung mai repede si mai ieftin la munca prin subteran.

FOTOGALERIE Brasov: Cum arata cea mai moderna gradina zoologica din tara. cu bune si rele

Multe gradini zoologice din tara sunt locuri de suferinta pentru animale din cauza spatiului mic si a lipsei de vegetatie, astfel ca atunci cand o gradina zoo se modernizeaza, este o bucurie nu doar pentru vizitatori, ci mai ales pentru animale. Gradina zoologica din Brasov s-a deschis in prima parte a lui octombrie, dupa patru ani de lucrari in care multe s-au schimbat in bine, chiar daca renovarea nu e terminata. Cum arata gradina, ce e bine la ea, dar si ce e rau, puteti citi in articol.

Romania, locul 3 in topul celor mai dinamice companii din ITC

Tara noastra a se claseaza pe locul 3 din punct de vedere al celor mai dinamice companii din domeniul tehnologic, pe baza cresterii veniturilor obtinute in perioada 2009 - 2013, conform unui top intocmit de Deloitte.

Cocos: Nu am fugit din tara, am plecat intr-o calatorie de afaceri pentru 10 zile

Omul de afaceri Dorin Cocos a declarat ca nu a fugit din tara, ci se afla intr-o calatorie de afaceri din care se intoarce saptamana aceasta, potrivit B1. ro. Declaratiile apar in urma absentei sale la pechezitiile facute in dosarul Microsoft-EADS.

Dorin Cocos sustine ca nu a fugit din tara

Dorin Cocos sustine ca nu a fugit din tara, desi este de negasit de cand a izbucnit scandalul Microsoft. Fostul sot al Elenei Udrea a declarat pentru evz. ro ca se afla in strainatate, dar nu precizeaza.

Romania ocupa locul al treilea intr-un top Deloitte al celor mai dinamice companii din IT and C

Romania ocupa locul al treilea in clasamentul Deloitte CE Technology Fast 50 2014, cu sase companii in competitia celor mai dinamice companii din domeniul tehnologic, pe baza cresterii veniturilor obtinute in perioada 2009 - 2013, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Cel mai puternic laser din Europa a fost inaugurat la Magurele. Costoiu: Este unic in Europa prin gama echipamentelor si nivelul tehnologic de ultima ora

Cel mai puternic laser din Europa si al doilea laser din lume, de un petawat, a fost inaugurat marti la Institutului National de Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei de la Magurele, informeaza Agerpres. Avem.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )