Libnet.ro
UNICEF

13:30

Povestea celor doi elevi romani care au trecut ilegal granita in timpul dictaturii comuniste visand la U.S. Air Force

Adevărul Adevărul,
Povestea celor doi elevi romani care au trecut ilegal granita in timpul dictaturii comuniste visand la U.S. Air Force

In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, doi elevi romani au fost prinsi de graniceri dupa ce au trecut ilegal granita. Fiind prinsi, ei au spus ca intentionau sa se inscrie in fortele aeriene americane. continuă pe Adevărul

Scene violente intr-un liceu cunoscut din Buzau. Doi elevi s-au luat la bataie in sala de clasa sub privirile colegilor (VIDEO)

Doi elevi de la un liceu prestigios din Buzau au fost protagonistii unei scene violente, parca rupta din filme. Momentul socant in care cei doi s-au luat la bataie a fost filmat de un coleg si pus pe.

Imagini socante intr-o scoala din Buzau. Bataie cu pumni si picioare intre doi elevi de liceu

Incident violent, vineri dimineata, la Colegiul Economic din Buzau. Doi elevi de clasa a XI-a si-au impartit pumni si picioare dupa un conflict izbucnit intr-una dintre pauze. Colegii au asistat.

Cum arata cea de-a doua sotie a lui Donald Trump. Imagini incredibile de la nunta celor doi (FOTO)

Putini sunt cei care stiu ca Donald Trump a fost casatorit de doua ori. Prima sa sotie, Ivana Trump, e deja cunoscuta, dar nu la fel este si in cazul celei de-a doua sotii, Marla Maples. Donald.

Motivul pentru care Mila Kunis si Ashton Kutcher nu le fac cadouri de Craciun celor doi copii ai lor, desi se afla printre cei mai bine platiti actori de la Hollywood

Actorii Mila Kunis si Ashton Kutcher au dezvaluit faptul ca nu le fac cadouri de Craciun copiilor lor, chiar daca au in conturi milioane de dolari, si au explicat motivul pentru care au luat aceasta decizie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )