Libnet.ro
UNICEF

13:15

Povestea celui mai bogat roman din America. Cum a ajuns barbatul sa stea la masa cu cei mai mari milionari ai lumii

Antena3 Antena3,
Povestea celui mai bogat roman din America. Cum a ajuns barbatul sa stea la masa cu cei mai mari milionari ai lumii

Cel mai de succes roman din America a facut peste o suta de milioane de dolari din tehnologie. George Huber a inventat DVD-ul si a facut afaceri cu gigantii lumii. Pentru el America reprezinta visul frumos. continuă pe Antena3

Marea dorinta a lui Bill Gates, cel mai bogat om din lume

Miliardarul american Bill Gates, cel mai bogat om din lume, isi incheie anul 2017 cu o dorinta neimplinita inca: mai mult timp pentru a citi.

VIDEO Obiceiul ciudat de a merge cu spatele al celui mai iubit panda de la Zoo Berlin

Misterul privind obiceiul ciudat de a merge cu spatele al celui mai iubit panda de la Zoo Berlin, Meng Meng, a fost elucidat: femela a invatat ca acest comportament este apreciat de oameni care o recompenseaza cu si mai mult bambus, relateaza joi DPA, citata de Agerpres.

Petre Daea a anuntat unde va sarbatori Craciunul: O sa fiu in cel mai frumos loc din lume...

Dupa un an in care a trecut de la statutul de politician anonimla cel de poate cel mai cunoscut ministru din Guvernul Romaniei, viral in mediul online pentru obsesia sa pentru oaie, a venit.

S-A AFLAT! Cine este, de fapt, ELEVUL care a oferit CEA MAI IMPRESIONATA IMAGINE din timpul funerariilor REGELUI MIHAI, stand in GENUNCHI in fata catafalcului (FOTO)

Un copil care a venit la Palatul Regal pentru a putea sa vada sicriul in care se afla Regele Mihai si a aduce un ultim omagiu fostului suveran a devenit viral pe internet, ramand drept una din imaginile.

Piturca se autopropune la Dinamo: E cel mai mare club din Liga 1

Victor Piturca spune ca, in eventualitatea in care ar ajunge la Dinamo, va instaura o hegemonie in Liga 1 pentru echipa din Stefan cel Mare.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )