Libnet.ro
UNICEF

01:05

Povestea celui mai inalt om din istorie: La varsta de 22 de ani, cantarea 199 de kilograme - VIDEO

Antena3 Antena3,
Povestea celui mai inalt om din istorie: La varsta de 22 de ani, cantarea 199 de kilograme - VIDEO

Cel mai inalt om din istorie, despre care exista inregistrari oficiale, este americanul Robert Pershing Wadlow din Alton, Illinois. Ultima data cand a fost masurat, la 27 iunie 1940, a avut inaltimea de. continuă pe Antena3

Cresterea economica din 2017, cel mai inalt ritm din perioada post-criza, spune BNR

Membrii Consiliului de Administratie al bancii centrale au sesizat ca, pe ansamblul anului 2017, cresterea economica a atins cel mai inalt ritm din perioada post-criza, dar accelerarea ei semnificativa a fost.

FOTO VIDEO Cercetatorii danezi au gasit resturi ale celui mai modern submarin din flota lui Hitler

Cercetatorii unui muzeu din Danemarca au reusit sa gaseasca resturi ale submarinului U-3523, considerat cel mai modern din flota Germaniei naziste.

Directorul general al WPP a demisionat dupa 33 de ani de conducere a celui mai mare grup de publicitate din lume

Directorul general al WPP, Martin Sorrell, a demisionat dupa 33 de ani de conducere a celui mai mare grup de publicitate din lume, in urma acuzatiilor de comportament personal nepotrivit si folosire improprie a fondurilor companiei, transmite Bloomberg.

Cresterea economiei a atins cel mai inalt ritm din perioada post-criza

Analizand comportamentul recent al inflatiei, membrii Consiliului de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei BNR) au notat ca aceasta a crescut la 4,32% in ianuarie si la 4,72% in februarie, semnificativ peste limita de sus a intervalului, dar usor sub nivelul prognozat, se arata in minuta sedintei de politica monetara din 4 aprilie, data astazi publicitatii.

Dacia 500, stiuta drept Lastun: povestea celei mai mici masini din Romania

Au fost vremuri in care in Romania se fabrica una dintre cele mai mici masini din Europa: este vorba despre Dacia 500 Lastun). La finele anilor 80, masina iesea pe poarta fabricii intreprinderii de Autoturisme Timisoara. Care este insa povestea Lastunului? Denumirea populara a masinii vine de la numele pasarii Lastun care este o specie [].

Reduceri azi eMAG. Ce produse sa urmaresti pe lista celui mai mare magazin

Cel mai mare magazin online din Romania, eMAG, anunta reduceri azi pe care nu ar trebui sa le ratezi. Iata cateva produse pe care trebuie sa le urmaresti in oferta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )