Libnet.ro
UNICEF

22:45

Povestea celui mai sexy profesor de matematica din lume, devenit imaginea brandului Armani, care a reusit sa doboare preconceptiile despre modele

Adevărul Adevărul,
Povestea celui mai sexy profesor de matematica din lume, devenit imaginea brandului Armani, care a reusit sa doboare preconceptiile despre modele

Cunoscut lumii drept cel mai sexy profesor de matematica, italianul Pietro Boselli, in varsta de 28 de ani, a reusit sa doboare mitul modelului tont, dupa ce studentii sai l-au facut celebru in mediul online atat pentru calitatile fizice, cat si cele intelectuale. continuă pe Adevărul

Directorul celui mai mare spital de nebuni din Moldova, arogant pe Facebook la adresa liberalilor: Va oferim sprijin de specialitate

Managerul Institutului de Psihiatrie Socola din Iasi a avut un comentariu contrversat, pe Facebook, la adresa pierzatorilor alegerilor generale de pe 11 decembrie. Gabriel Oprisanu a scris ca ii asteapta pe acestia la un consult de specialitate.

Vladimir Putin a fost ales, de Forbes, cel mai puternic om din lume: Ce loc a ocupat Donald Trump

Vladimir Putin ramane cel mai puternic om din lume, situandu-se inaintea lui Donald Trump si a Angelei Merkel, potrivit clasamentului pe 2016 intocmit de revista Forbes si publicat miercuri, re.

Topul celor mai bune zece universitati din Europa care iti pot asigura un job dupa absolvire

In fiecare an, Quacquarelli Symonds QS), realizeaza un clasament al celor mai bune universitati din lume. Clasificarile se bazeaza pe reputatia institutiei, cadrele didactice, angajatorii si numarul de referinte pe care fiecare universitate le.

Cele mai lungi ZECE PARTII din Romania au lungimea TOTALA de 28 de kilometri: Vezi de ce nu sunt puse in functiune!

In Romania exista 183 de partii omologate, sau in curs de omologare, cu o lungime totala de 160 de kilometri, potrivit Ziarului Financiar. in mai putin de jumatate din aceste.

Romania are o retea 4G mai buna decat cea din Marea Britanie: UK, pe banda lenta a dezvoltarii digitale

Romania are o retea 4G mai buna decat cea din Marea Britanie. Au recunoscut-o chiar membrii Comisiei Nationale pentru Infrastructura din Marea Britanie. Potrivit unui raport, britanicii au acces la o.

Misterele celui mai rusinos dosar cu autor neprins din istoria Politiei Timis: furtul din camera de corpuri delicte

Adevarul continua astazi campania Romania infractorilor necunoscuti cu un caz de pus in rama. Nu la panoul de onoare, ci la panoul rusinii. Este vorba despre un furt in urma caruia bunuri de aproximativ 100. 000 de lei au disparut chiar din camera de corpuri delicte a Politiei de Frontiera Timis. Cazul, care dateaza din februarie 2010, figureaza si in prezent cu autor necunoscut.

Antrenorul Danemarcei: Mi-as dori sa ne luam revansa, sa reusim s-o oprim pe Neagu, dar e cea mai buna jucatoare din lume - Care sunt asteptarile echipei daneze?

Cu emotii a trecut Romania de Cehia, aseara, iar emotiile se vor intoarce in seara asta in arena din Helsingborg, pentru ca urmeaza intalnirea decisiva cu Danemarca. O echipa a Danemarcei care, dupa se s-a tinut strans de Norvegia, a facut egal cu campioana olimpica Rusia, un parcurs care-l face pe antrenorul Klavs Bruun Jorgensen sa viseze la finala, desi echipa sa nu a pornit ca favorita la acest turneu. Visez, poate nu e realist, dar trebuie sa speri ca sa-ti atingi obiectivele, a spus danezul intr-o discutie cu Lead.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )