Libnet.ro
UNICEF

01:05

Povestea divortului s-a incheiat. Ioana si Ilie Nastase s-au cununat religios. Ciprian Marica le-a fost nas (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Povestea divortului s-a incheiat. Ioana si Ilie Nastase s-au cununat religios. Ciprian Marica le-a fost nas (GALERIE FOTO)

In urma cu o luna, Ioana povestea ca nu ar mai exista cale de impacare intre ea si Ilie Nastase, insa acum lucrurile par a fi revenit pe un fagas mai bun. Cei doi s-au cununat religios in weekendul care. continuă pe B1

Ilie Nastase, cununat pentru a cincea oara la o manastire din Constanta. Petrecerea s-a tinut in Mamaia

Ioana Simion 43 de ani) si Ilie Nastase 74 de ani) s-au cununat religios. Pentru Ilie Nastase este cea de-a cincea casatorie. Petrecerea de nunta a avut loc in statiunea Mamaia.

DigiSport: Nasul-surpriza ales de Ilie Nastase, la a 5-a casnicie. Este cu aproape 40 de ani mai tanar!

Ilie Nastase 73 de ani) a surprins intreaga lume a showbizului romanesc prin casatoria religioasa pe care a facut-o sambata cu Ioana Simion. Fostul mare sportiv a dezvaluit detalii de la fericitul eveniment, dar a precizat si cine sunt nasii.

Ilie Nastase, despre ziua incoronarii la Roland Garros. Aveam incredere, nu mai era nevoie sa zic nimic, sa glumesc

Ziua in care se implinesc 47 de ani de la succesul sau de la Roland Garros il gaseste pe Ilie Nastase la malul Marii Negre. Finala masculina ar fi trebuit sa se joace pe 3 iunie, insa ploaia a bulversat tabloul, dand fazelor finale aspectul unui mini-Wimbledon mutat pe terenuri prafuite, astfel incat ultimul act s-a jucat abia intr-o zi de marti. Pe 5 iunie 1973, Nastase aducea Romaniei o prima victorie in probele individuale la Roland Garros.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )