Libnet.ro
UNICEF

11:45

Povestea de dragoste de peste 52 de ani dintre actorul Marin Moraru si sotia sa, Lucia

B1 B1,
Povestea de dragoste de peste 52 de ani dintre actorul Marin Moraru si sotia sa, Lucia

Actorul Marin Moraru a incetat din viata, duminica, la varsta de 79 de ani, la spitalul Elias din Capitala. in urma sa ramane sotia indurerata, Lucia Moraru, cu care a trait o. continuă pe B1

VIDEO ARHIVA A murit actorul Marin Moraru

Actorul Marin Moraru a murit duminica, la varsta de 79 de ani, la Spitalul Elias, au declarat reprezentantii unitatii medicale, pentru Mediafax. Marin Moraru fusese internat pe data de 10 august. Pacientul a decedat astazi la ora 17. 30, in urma unei suferinte grele si necrutatoare, a declarat medicul Daniela Safta, director medical al Spitalului Elias. Recunoscut pentru umorul de pe scena si pentru discretia din viata privata, Marin Moraru a jucat, de-a lungul carierei sale de 5 decenii, in aproape 30 de filme si a interpretat zeci de roluri pe scenele teatrelor.

A murit actorul Marin Moraru

Actorul Marin Moraru, a murit duminica, la 79 de ani, dupa o grea suferinta. El se afla la Spitalul Elias, unde se internase in urma cu aproximativ 10 zile, prezentand o forma grava de boala. Managerul Spitalului Elias, dr. Doina Diminescu, a precizat pentru Agerpres ca Era in stadiu terminal de cand s-a internat.

A murit actorul Marin Moraru. Maestrul s-a stins la Spitalul Elias din Capitala

Actorul Marin Moraru a murit in urma cu putin timp, la Spitalul Elias din Capitala, unde era internat din data de 10 august. Anuntul decesului a fost facut, in direct, la Antena 3, de directorul medical al unitatii medicale.

Actorul Marin Moraru a murit la Spitalul Elias din Capitala (VIDEO)

Marele actor Marin Moraru a incetat din viata, duminica dupa-amiaza, la Spitalul Elias din Bucuresti, acolo unde era internat din 10 august. Actorul avea 79 de ani. Nu mi-e frica de moarte, ci de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )