Libnet.ro
UNICEF

23:15

Povestea fetei de 15 ani de la X Factor care sufera de dubla scolioza si se poate trata doar in strainatate: prin ce a trecut adolescenta in spitalele din Romania

Adevărul Adevărul,
Povestea fetei de 15 ani de la X Factor care sufera de dubla scolioza si se poate trata doar in strainatate: prin ce a trecut adolescenta in spitalele din Romania

Ioana Teodora Savu 15 ani), din Bucuresti, a indurat multa durere si un diagnostic ce a fost la un pas de a o lasa imobilizata la pat. Adolescenta a uimit deja juriul X Factor cu vocea sa si a trecut in etapa urmatoare cu patru voturi, iar pe viitor vrea sa devina medic, pentru a ajuta si alti copii care sufera de aceeasi afectiune. continuă pe Adevărul

Povestea fetei de 15 ani de la X Factor, care sufera de dubla scolioza si se poate trata doar in stainatate: prin ce a trecut adolescenta in spitalele din Romania

Ioana Teodora Savu 15 ani) din Bucuresti a indurat multa durere si chiar un diagnostic ce a fost la un pas de a o lasa imobilizata la pat. Adolescenta a uimit deja juriul X Factor cu vocea sa si a trecut in etapa urmatoare cu patru voturi, iar pe viitor vrea sa devina medic pentru a ajuta si alti copii cu aceeasi afectiune ca si ea.

O tanara de 15 ani a fugit dintr-un mall cu un colier care costa cat o garsoniera. Cum a pacalit-o pe vanzatoare

Un colier care costa cat o garsoniera a fost furat de o tanara de 15 ani, dintr-un magazin de bijuterii dintr-un mall bucurestean. Profitand de neatentia angajatilor si ajutata de tatal.

STUDIU Tatuajele pot provoca infectii si dupa 15 ani

Tatuajele pot provoca infectii chiar si dupa 15 ani, dupa ce medicii au concluzionat ca tusul utilizat in cadrul tatuajelor se transmite in corp catre ganglionii limfatici, care au un rol in indepartarea toxinelor in organism.

Utile: Boala de inima de care sufera aproximativ un milion de romani; De ce trebuie sa bei berea din pahar, nu din sticla; Cele mai vechi retete din lume. Gateste ca acum 2.000, 3.000 sau chiar 8.000 de ani!

10 greseli in ingrijirea dintilor, care pot duce la carii si la alte probleme. Vezi daca tu procedezi corect! Multi au uitat de ea, insa aceasta planta are efecte miraculoase asupra sanatatii. Planta cu multiple calitati terapeutice.

Ai tatuaje? Afla ce ti se poate intampla chiar si la 15 ani de la realizarea lor

O femeie din Australia a fost internata cu ganglioni limfatici mariti, informeaza luni The Telegraph. Pacienta din Australia, in varsta de 30 de ani, a observat mai multe umflaturi dureroase la.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )