Libnet.ro
UNICEF

23:15

Povestea fetitei de 11 ani care are nevoie de cel mai scump medicament din lume

Adevărul Adevărul,
Povestea fetitei de 11 ani care are nevoie de cel mai scump medicament din lume

Andreea Ceausu, fiica de 11 ani a unor profesori de matematica din Bucuresti diagnosticata cu o boala rara pentru care are nevoie de cel mai scump medicament din lume, o singura fiola costand 6. 000 de euro, este impresionata de felul in care s-au mobilizat oamenii atunci cand au aflat de problema ei. Spitalul a devenit acum a doua ei casa. Un copil dorit, Andreea a venit in urma unei sarcini dificile, fiind singura la parinti. continuă pe Adevărul

Trista poveste a fetitei de 11 ani care are nevoie de cel mai scump medicament din lume

Andreea Ceausu, fiica de 11 ani a unor profesori de matematica din Bucuresti diagnosticata cu o boala rara pentru care are nevoie de cel mai scump medicament din lume, o singura fiola costand 6. 000 de euro, este impresionata de felul in care s-au mobilizat oamenii atunci cand au aflat de problema ei. Spitalul a devenit acum a doua ei casa. Un copil dorit, Andreea a venit in urma unei sarcini dificile, fiind singura la parinti.

Anunt umanitar: O fetita cu Sindrom Hemolitic Uremic Atipic are nevoie urgenta de ajutor

Se numeste Andreea Elena Ceausu, are 11 ani si in urma cu doua saptamani i s-a declansat o boala boala autoimuna, cauzata de Sindromul Hemolotic-Uremic Atipic. Ii sunt afectate rapid toate organele interne si este dependenta de hemodializa. Medicii de la Fundeni considera ca singura sansa reala de vindecare este medicamentul Soliris al carui pret pentru un tratament complet este de 150. 000 Euro.

Drama fetitei careia o boala rara ii mananca organele si care are nevoie de cele mai scumpe medicamente din lume

O fetita de 11 ani din Bucuresti, fiica unei familii de profesori, a pus pe jar autoritatile din cauza bolii rare de care sufera. Andreea Ceausu a fost diagnosticata in urma cu doua saptamani cu un sindrom agresiv din cauza caruia rinichii deja i-au cedat, iar acum sunt in pericol si celelalte organe. Pentru a se trata, are nevoie de cel mai scump medicament din lume, o singura fiola costand 6. 000 de euro.

Dusa: Premierul are acces in toate ministerele; are birou la MApN, cand are nevoie o sa-l foloseasca

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat, miercuri, intrebat ce birou a primit premierul in MApN, ca aceasta e o discutie care a facut deliciul presei si a aratat ca Victor Ponta are un birou la minister, si atunci cand are nevoie de el o sa-l foloseasca, potrivit Mediafax.

Basescu: Romania are nevoie urgent de o noua lege a Sanatatii

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri ca Romania are nevoie de o noua lege a Sanatatii, prin care medicii sa fie platiti in functie de performanta. Declarattia sefului statului a facut aceasta declaratie in contextul anchetei de la Spitalul de Arsi.

Traian Basescu: Ce s-a intamplat la Spitalul de Arsi denota ca Romania are nevoie urgent de o noua lege a sanatatii

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, in contextul scandalului operatiilor estetice de la Spitalul de Arsi din Capitala, ca Romania are nevoie urgenta de o noua lege a sanatatii. Ce s-a intam.

Andreea Raicu are o relatie cu un barbat insurat care are si doi copii

La trei luni de la despartirea de tenismanul Horia Tecau, Andreea Raicu a intrat intr-o alta relatie, dar de aceasta data cu un barbat insurat care are si doi copii, scrie Cancan. Flavian, un corporatist de 40.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )