Libnet.ro
UNICEF

19:00

Povestea fotbalistului de la Euro 2016 care are 23 de frati si surori. Colegii ma intreaba cu ce numar vorbesc!

Adevărul Adevărul,
Povestea fotbalistului de la Euro 2016 care are 23 de frati si surori. Colegii ma intreaba cu ce numar vorbesc!

Daca si-ar aduce toate rudele la un meci al echipei sale, fotbalistul cu cea mai numeroasa familie dintre cei prezenti la Euro 2016, ar putea umple un sector de tribuna. continuă pe Adevărul

Franta s-a calificat in finala EURO 2016 dupa ce a invins, cu 2-0, selectionata Germaniei: Ambele goluri au fost marcate de Griezmann

Nationala Frantei s-a calificat joi in finala EURO 2016, dupa ce a invins cu 2-0 selectionata Germaniei, in cea de-a doua semifinala a Campionatului European, disputata de Stade Velodrome, din.

Portugalia, prima finalista de la EURO 2016: Lusitanii au invins cu 2-0 selectionata Tarii Galilor

Nationala Portugaliei s-a calificat miercuri in finala EURO 2016, dupa ce a invins, cu 2-0 selectionata Tarii Galilor in prima semifinala a Campionatului European, disputat pe Stade de Lyon,.

LIVE TEXT. Germania si Italia lupta pentru calificarea in finala EURO 2016

Cea de a doua semifinala de la Euro 2016 propune un meci de totul sau nimic intre Germania si Franta. Dupa ce au castigat titlul mondial in urma cu doi ani, nemtii viseaza sa se incoroneze si campioni europeni.

Euro 2016: Un pusti s-a infiltrat in fotografia de grup a Portugaliei din semifinala cu Tara Galilor (FOTO, VIDEO)

Cu cateva secunde inainte de inceperea meciului dintre Portugalia si Tara Galilor, din semifinalele Euro 2016, unul dintre copiii de mingi alesi de UEFA a profitat de o ocaze unica de a poza.

Un fost mare fotbalist va inmana trofeul castigatoarei Euro 2016

UEFA a anuntat ca fostul jucator legendar al Barcelonei si al nationalei Spaniei, Xavi Hernandez, va fi cel care va inmana trofeul castigatoarei Euro 2016.

Petitie pentru dizolvarea nationalei Rusiei, dupa rusinea de la EURO 2016

Peste 460. 000 de persoane au semnat o petitie prin care se cere 'dizolvarea' selectionatei de fotbal a Rusiei dupa eliminarea sa inca din primul tur al EURO 2016, in timp ce Rusia va.

Revista presei: Primarii condamnati isi pierd mandatele; Messi, condamnat la inchisoare; Portugalia, in finala Euro 2016

Curtea Constitutionala a decis ca alesii locali condamnati la inchisoare cu suspendare nu mai pot ramane in functie, Lionel Messi a fost condamnat la 21 de luni de inchisoare, Portugalia a batut Tara Galilor si ajunge in finala Euro 2016 acestea sunt cele mai importante subiecte ale zilei. Pentru ca suntem constienti ca nu [].

Cristiano Ronaldo, inainte de finala EURO 2016: Franta e favorita, insa nimeni nu ne-a invins inca la acest turneu

Cristiano Ronaldo considera ca selectionata Frantei este favorita finalei EURO 2016, programata duminica seara pe Stade de France, insa crede ca nationala este capabila sa cucereasca trofeul, potrivit.

MINUT cu MINUT EURO 2016: Germania-Franta 0-2. Griezmann reusest dubla

Ati urmarit live text in aceasta pagina a doua semifinala de la EURO 2016: Germania-Franta. Meciul a fost gazduit de Marsilia, iar invingatoarea va intalni Portugalia in finala de duminica.

Portugalia - Tara Galilor 2-0: Cristiano Ronaldo, gol ireal. Cum a decis starul lusitan prima finalista de la Euro 2016

Fotbalul te rasplateste in feluri misterioase: Portugalia a obtinut, la Lyon, abia prima victorie in 90 de minute la Euro 2016 si va juca, duminica, la Paris, pentru castigarea trofeului continental.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )