Libnet.ro
UNICEF

01:05

Povestea fotografiei in care Ponta il apara pe baronul penal, Constantin Nicolescu

Adevărul Adevărul,
Povestea fotografiei in care Ponta il apara pe baronul penal, Constantin Nicolescu

Klaus Iohannis a pregatit pentru dezbaterea cu Victor Ponta o fotografie in care acesta apare impreuna cu lideri PSD cu greutate, alaturi de Constantin Nicolescu, condamnat anul acesta la noua ani si jumatate de inchisoare. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Povestea fotografiei in care Ponta il apara pe baronul penal, Constantin Nicolescu

Klaus Iohannis a pregatit pentru dezbaterea cu Victor Ponta o fotografie in care acesta apare impreuna cu lideri PSD cu greutate, alaturi de Constantin Nicolescu, condamnat anul acesta la noua ani si jumatate de inchisoare. Imaginea a fost imortalizata in ianuarie 2011, la o manifestatie de sustinere a baronului PSD, la care a participat si premierul Victor Ponta.

55 de situatii in care Ponta a fost prins cu minciuna de cand este premier. Si doua bonusuri

La dvs, minciuna are personalitate. Mintiti numai pe cont propriu, nu inspirat de vreo mare minciuna colectiva. Mintiti dupa cum va bate vantul minciunii, dupa cum cad zarurile in ziua aceea, dupa ce potlogarie sau minciuna anterioara trebuie sa carpiti. Acesta este un fragment din scrisoarea lui Gabriel Liiceanu catre premier, un text ajuns viral pe internet sub titlul Fie-va mila de noi, domnule Ponta!. In cei doi ani si jumatate de cand este premier, Victor Ponta a fost acuzat in nenumarate randuri ca minte, ca denatureaza, ca exagereaza, ca induce in eroare, ca se contrazice de la o zi la alta sau ca evita prin tot felul de tertipuri sa-si onoreze promisiunile. HotNews. ro va prezinta o cronologie a principalelor momente in care Victor Ponta a facut declaratii care, mai devreme sau mai tarziu, au fost contrazise de realitate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )