Libnet.ro
UNICEF

01:06

Povestea geniului de 5 ani din Cluj, care urmareste zilnic pagina de Facebook a domnului Liviu Dragnea, e o facatura

B1 B1,
Povestea geniului de 5 ani din Cluj, care urmareste zilnic pagina de Facebook a domnului Liviu Dragnea, e o facatura

Grupurile de propaganda politica de pe Facebook au distribuit in ultimele zile povestea despre un anume Felix Munteanu, geniul din Cluj ajuns campion mondial la programare. Stirea, insa, este un fals,. continuă pe B1

I-au taiat hainele cu cutitul, au dus-o intr-o casa unde se aflau alti zece barbati. Detalii teribile despre cazul copilei de 13 ani din Vrancea, violata in grup

O copila de 13 ani din Vrancea a fost luata cu forta din parcul in care se juca si, mai apoi, a fost violata in mod repetat de mai multi tineri. Potrivit informatiilor primite din randul.

Uluitor! O adolescenta de 16 ani din Caransebes are 10 avorturi la activ, iar zilele trecute a nascut

Pare total uluitor, insa acesta este cazul unei fete de 16 ani care a facut 10 avorturi pana la aceasta varsta, iar zilele trecute a nascut. Medicul ginecolog Eugen Munteanu a facut.

Statul european care vrea sa renunte la bani. Prima tara din lume care nu va mai folosi deloc cash

Suedia ar putea fi prima tara din lume care renunta definitiv la banii cash, in favoarea platilor mobile si a cardurilor. Iar acest lucru ar putea sa se intample pana in.

Dragnea, despre Curtea de Conturi: Niciunul dintre candidati nu este membru PSD sau ALDE. Stiu ca sunt colegi din partid care sunt suparati pe mine, daca vreti puteti sa ma pedepsiti

Presedintele PSD Liviu Dragnea a luat cuvantul in plenul parlamentului, inainte de a se da votul privind cele sase mandate la conducerea Curtii de Conturi, pentru a insista ca niciunul dintre cei propusi nu este membru PSD sau ALDE si a afirmat ca exista colegi in partid care sunt suparati ca aceste propuneri de candidati nu au fost discutate in partid. Amintim ca plenul Parlamentului urmeaza sa voteze pentru ca Mihai Busuioc, actualul secretar general al guvernului, sa devina presedinte al Curtii de Conturi, iar Florian Tunaru, fost vicepresedinte al Fiscului demis de Sorin Grindeanu, pentru functia de presedinte al Autoritatii de Audit. Ambii sunt considerati apropiati ai lui Liviu Dragnea.

Un sfert din romanii care merg la vara in strainatate isi rezerva vacanta din aceasta toamna

Peste 25% dintre romanii care vor pleca vara viitoare in vacante intr-o destinatie de litoral din strainatate isi cumpara sejururile inca din aceasta toamna, pentru a beneficia de reducerile de pana la 45%, anunta agentia Christian Tour, prin intermediul unui comunicat de presa.

Faze tari: Arhiepiscopia din Romania care si-a facut sfantul stick si aplicatie pentru Android; Personajul din clipul Cristi, ba, Cristi, retinut dupa ce a condus fara permis; Cele mai spectaculoase fotografii la microscop ale anului 2017

35 de oi, arestate de catre politisti. Proprietarul a primit amenda. Politistii dintr-un orasel din Lituania au devenit, pentru o noapte, si ciobani. N-au avut de ales, deoarece au dat peste 35 de oi, nepazite, care se plimbau pe o sosea. De teama ca ar putea sa provoace. O tara dezvoltata va introduce pedeapsa cu moartea pentru politicienii corupti. Oficialii din Thailanda condamnati in cazuri de coruptie care depasesc ca daune un miliard de bahti 28 milioane de dolari) ar putea fi in curand condamnati la moarte. Presa locala scrie ca o astfel de masura ar ajuta partidul aflat la.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )