Libnet.ro
UNICEF

05:30

Povestea impresionanta a unui cuplu care nu poate zambi din cauza unei conditii rare de care sufera

Antena3 Antena3,
Povestea impresionanta a unui cuplu care nu poate zambi din cauza unei conditii rare de care sufera

Un barbat si o femeie, care nu pot zambi niciodata din cauza unei conditii rare de care sufera, s-au indragostit. Alex Barker 45 de ani) si Erin Smith 38 de ani) sufera de sindromul Moebius, o. continuă pe Antena3

FOTO Povestea impresionanta a orfanei care a ajuns expert psiholog. Ea a deschis singurul centru de psihiatrie pentru copiii care trebuie expertizati judiciar

Centrul medical functioneaza cu aprobarea Colegiului Medicilor din Vrancea si va ajuta la diagnosticarea, tratamentul dar si expertizarea judiciara a copiilor.

Utile: Dieta n functie de grupa sanguina; Exercitii pentru ameliorarea durerilor; Cauze mai putin stiute ale aparitiei cearcanelor. Care este timpul din zi n care arzi cele mai multe calorii?Artroza. Ce este, cum se trateaza si cum te afecteaza.

Care este timpul din zi in care arzi cele mai multe calorii? Un nou studiu arata ca ceasul intern al organismului joaca. Artroza. Ce este, cum se trateaza si cum te afecteaza. Artroza, cunoscuta si sub alte denumiri precum osteoartrita sau artrita hipertrofica, este o.

Povestea unei frumoase politiste care a facut furori pe Internet. A devenit eroina peste noapte

Povestea unei politiste din Bucuresti a devenit virala, dupa ce o tanara pe care a ajutat-o sa isi recupereze telefonul a postat un mesaj de multumire pe pagina Ministerului Afacerilor Interne. Politista,.

Modul in care poate fi prevenit ghinionul

Nimeni nu ar vrea sa aiba de-a face cu ghinionul. insa nici norocul nu sta lipit de oameni Daca te numeri printre cei care cred in superstitii, iata cateva semne care anunta ghinionul. - Daca omori o.

Black Friday 2018 Istoria unui fenomen care a crescut uimitor. Ce cumparau romnii acum sapte ani si ce cumpara acum

Black Friday a ajuns la a opta editie in Romania si lucrurile s-au schimbat mult in acest timp. Sunt de domeniul trecutul imbulzelile din magazinele fizice, tot mai multi romani platesc cu cardul si, de la an la an, numarul celor care spun ca vor sa cumpere ceva este in crestere. Compania care vinde cel mai mult este eMAG care la primul Black Friday a vandut de 34 milioane lei, iar anul acesta estimeaza de 12 ori mai mult. Ca Black Friday este de interes o arata si topul cautarilor pe Google pentru intreg anul 2017, in tara. Pe locul patru s-a situat Emag Black Friday, iar in clasamentul evenimentelor anului Black Friday a fost pe trei, dupa Bacalaureat si Evaluarea nationala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )