Libnet.ro
UNICEF

07:30

Povestea incredibila a barbatului care a fost pentru cateva ore cel mai bogat om din lume

Antena3 Antena3,
Povestea incredibila a barbatului care a fost pentru cateva ore cel mai bogat om din lume

Un belgian originar din Dinant s-a trezit, peste noapte, cel mai bogat om din lume. in contul sau a fost facut un virament de 2. 000 de miliarde de euro. Cand m-am uitat pe contul de Internet banking, miercurea. continuă pe Antena3

Povestea barbatului care a transformat un dar de nunta intr-o avere de nouamiliarde de dolari

Roman Abramovici a obtinut prima sursa de finantare sub forma unui dar de nunta de la socrii sai; a renuntat apoi la studii pentru a-si urmari visul de antreprenor, care in prima faza a constat in vanzarea.

Ce este graffiti knitting, stilul de arta urbana prin care fata orasului se schimba in cateva ore

Cand vine vorba despre arta urbana noncoformista, cu totii ne ducem cu gandul la graffitiurile adolescentilor care, cum prind un zid gri si anost, ii dau viata cu desene viu colorate. De ceva vreme, in marile orase din SUA, dar si in capitale europene, notiunea de graffiti a evoluat, astfel ca artistii au inceput sa renunte la vopsea in favoarea atei colorate.

Mii de site-uri au fost infectate cu script de minat criptomonede

Mii de site-uri web, inclusiv cele ale unor agentii guvernamentale din SUA si Marea Britanie, au fost infectate pentru cateva ore, duminica, cu un cod care determina browserele web sa mineze in secret monede digitale, scrie site-ul The Register.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )