Libnet.ro
UNICEF

22:30

Povestea de iubire dintre maestrul Gheorghe Zamfir si Nicoleta Beca. Regele naiului are o sotie cu 44 de ani mai tanara

Adevărul Adevărul,
Povestea de iubire dintre maestrul Gheorghe Zamfir si Nicoleta Beca. Regele naiului are o sotie cu 44 de ani mai tanara

Iubirea nu tine cont de varsta, de distanta, de etnie, de culoarea pielii! Asta o demonstreaza si Gheorghe Zamfir si Nicoleta Beca. Maestrul de la nai se iubeste de ani de zile cu o doamna superba, a doua sotie, care i-a furat inima. Sunt fericiti, traiesc o dragoste cum multi si-ar dori!. continuă pe Adevărul

Cine este si cum arata partenera de viata a maestrului Gheorghe Zamfir. Artistul are o sotie cu 44 de ani mai tanara decat el

Iubirea nu tine cont de varsta, iar asta o demonstreaza maestrul Gheorghe Zamfir si Nicoleta Beca. Gheorghe Zamfir se iubeste de ani de zile cu o doamna superba, a doua sotie, care i-a furat inima. Cine este si cum arata partenera de viata a maestrului Gheorghe Zamfir El are 79 de ani, iar ea are .

Cum a luat nastere, de fapt, povestea de iubire dintre Liviu Dragnea si Irina Tanase. Asa a reusit fostul lider PSD sa-i atraga atentia!

Liviu Dragnea este unul dintre politicienii din Romania care amesteca afacerile cu placerea. Fostul lider PSD a avut mai multe povesti de iubire cu angajatele sale, pe care le-a angajat drept asistente personale. S-a aflat cum a luat nastere idila dintre Liviu Dragnea si Irina Tanase Prima pe lista este numeni alta decat Catalina Stefanescu.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )