Libnet.ro
UNICEF

01:05

Povestea navei de razboi japoneze Yamato, cel mai mare cuirasat din istorie

Adevărul Adevărul,
Povestea navei de razboi japoneze Yamato, cel mai mare cuirasat din istorie

Pentru a castiga suprematia navala in oceanul Pacific in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, Japonia s-a gandit sa construiasca o noua nava de razboi ,care sa fie cea mai mare si mai puternica din istorie. continuă pe Adevărul

Yamato, cea mai mare nava de razboi din istorie: de la construire la distrugerea ei de catre americani

Pentru a castiga suprematia navala in oceanul Pacific in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, Japonia s-a gandit sa construiasca o noua nava de razboi ,care sa fie cea mai mare si mai puternica din istorie.

Qatarul a doborat recordul Antenei 3 la cel mai mare steag national

Qatarul a reusit sa doboare recordul Romaniei la cel mai mare steag national, reusind sa desfasoare un drapel de 101. 000 metri patrati, anunta Gulftimes. com.

Cel mai mare loc de joaca din Romania, inaugurat in sectorul 4

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a inaugurat, luni, cel mai mare loc de joaca pentru copii din Romania. Spatiul destinat prichindeilor ar fi cadoul oferit de administratia locala copiilor cu ocazia Craciunului.

FOTO. Cel mai mare loc de joaca, inaugurat in Sectorul 4.

Un nou loc de joaca acoperit a fost inagurat luni, in Sectorul 4 al Capitalei. Cu o suprafata de 815 mp, locul de joaca se afla in Oraselul Copiilor si este, potrivit, Primariei Sectorului 4, cel mai mare de acest fel din Romania. Accesul la locul de joaca este gratuit, iar cei mici sunt supravegheati in permanenta de politistii comunitari. Totodata, parintii vor putea sa organizeze, gratuit, petreceri pentru copii. Citeste si: 10. 000 de copii au participat la un concurs de desene Luni, la .

Cel mai mare scandal din istoria Turciei.

O vasta operatiune anticoruptie a politiei turce la Istanbul si Ankara a provocat un seism fara precedent in sanul puterii, sistemul AKP, instalat de premierul Erdogan in jurul partidului islamo-conservator pe care il conduce cu mana de fier de 12 ani, riscand sa se clatine. Arestarile operate privesc membrii anturajului sau, ancheta justitiei punand in evidenta o vasta afacere de coruptie si spalare de bani, cu ramificatii foarte politice. In Turcia se joaca un razboi pentru .

VIDEO Cel mai mare brad uman din lume a fost realizat in Baia Mare

Initiativa elevilor baimareni de a realiza cel mai mare brad uman din lume a fost un real succes. Peste 1. 200 de persoane s-au adunat in Piata Revolutiei din Baia Mare unde, cu pancarde rosii si verzi, au creat un adevarat spectacol caracterizat prin precizie, indemanare si o foarte buna organizare. Desi reprezentantii Guiness Book nu au fost prezenti, lucacistii sunt determinati sa repete experienta si in anul ce va urma.

Record mondial la Baia Mare. Cel mai mare brad uman, realizat de elevii si profesorii unui colegiu

Elevii si profesorii unui colegiu din Baia Mare au realizat un brad uman care sa bata un record mondial. Ideea a apartinut unei tinere de clasa a XI si a fost pusa in practica astazi, in centrul orasului.

Euro, la cel mai mare nivel din ultimele trei luni. Vezi cursul BNR

Cursul euro se apropie de un nou prag psihologic, 4,50 lei. Moneda nationala a pierdut teren, joi, pentru a treia zi consecutiv, atat in raport cu euro, cat si cu dolarul american. Banca Nationala a.

(P) New Age Media ofera spatiu media in cea mai mare retea de multiplexuri din Romania, care atrage anual milioane de spectatori

New Age Media Romania ofera spatiu media in reteaua Cinema City, cel mai mare lant de multiplexuri din tara noastra, acoperind 12 dintre cele mai mari orase romanesti, cu 15 cinematografe a caror audienta depaseste 5 milioane de spectatori anual.

in Suedia s-a dat cea mai mare amenda pentru un film piratat

Desi nu este un calificativ cu care sa se mandreasca, suedezii detincea mai mare amenda acordata vreodata pentru un film piratat. Nu ma pricep foarte bine la geografie pentru a va atrage atentia asupra unor bogatii suedeze, din punctul meu de vedere aceasta tara are mari sanse sa-si gaseaca un loc in analele istoriei ca fiind teritoriul in care s-a infiintat The Pirate Bay. Mai departe, desi a pornit de aici cel mai popular site de torrent si unul dintre [].

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )