Libnet.ro
UNICEF

18:00

Povestea prostituatei care si-a injunghiat iubitul cu 15 ani mai tanar, dupa ce a fost prinsa in patul sau cu un client

Adevărul Adevărul,
Povestea prostituatei care si-a injunghiat iubitul cu 15 ani mai tanar, dupa ce a fost prinsa in patul sau cu un client

Magistratii au condamnat-o pe Stela Bacrau pentru tentativa de omor. Femeia si-a injunghiat iubitul, dupa ce a fost luata la bataie de acesta, fiind prinsa in timp ce intretinea relatii sexuale cu un alt barbat. Ancheta arata cum a reactionat tanarul atunci cand s-a intors de la serviciu si si-a surprins iubita prostituandu-se. continuă pe Adevărul

Prostituata care si-a injunghiat iubitul cu 15 ani mai tanar, dupa ce a fost prinsa in patul sau cu un client

Magistratii au condamnat-o pe Stela Bacrau pentru tentativa de omor. Femeia si-a injunghiat iubitul, dupa ce a fost luata la bataie de acesta, fiind prinsa in timp ce intretinea relatii sexuale cu un alt barbat.

Povestea scriitorului care s-a sinucis fara motiv. Ce l-a determinat pe Urmuz sa recurga la acest gest

Urmuz este singurul scriitor roman care s-a sinucis fara motiv. Acesta si-a luat viata intr-o gradina publica din Bucuresti, cand avea numai 40 de ani, potrivit adevarul. ro. Avram Leiba.

Prahova: Doua adolescente de 15 ani, cercetate dupa ce au batut o fata cu palmele si cu genunchii pe strada

Doua adolescente de 15 ani din Prahova sunt cercetate de politisti, dupa ce pe Facebook a aparut, duminica, o inregistrare video in care acestea bat o fata cu palmele si cu genunchii pe strada si o umilesc, punand-o sa ingenuncheze si sa le sarute mainile.

Un cetatean american, condamnat la 15 ani de inchisoare, in Coreea de Nord, a fost eliberat. Otto Warmbier este deja in drum spre Statele Unite. Tanarul este in coma de peste un an

Un cetatean american, condamnat la 15 ani de inchisoare pentru activitati impotriva sigurantei statului nord-coreean, a fost eliberat de autoritatile de la Phenian. Familia lui Otto Warmbier a anuntat ca barbatul este in coma, fiind in prezent transportat spre Statele Unite.

Coreea de Nord a ELIBERAT un cetatean american condamnat la 15 ani de inchisoare: Familia sustine ca tanarul este in COMA

Autoritatile din Coreea de Nord au eliberat un cetatean american condamnat la 15 ani de inchisoare pentru activitati impotriva sigurantei statului nord-coreean, a anuntat secretarul de Stat american,.

Povestea romanului care s-a intors din Spania, dupa 10 ani de munca, ca sa-si termine studiile. Acum este student si a inventat o proteza ieftina pentru sold

Cristian Lefter 30 de ani) a lucrat aproape 10 ani in Spania la o companie din domeniul productiei industriale. Tanarul a realizat ca nu va reusi sa avanseze niciodata peste un anumit nivel, in conditiile avea doar scoala profesionala. A decis sa revina in Romania pentru a-si completa studiile, iar de atunci nu s-a mai oprit din invatat.

NEW MONEY: Povestea inginerului care a facut un business legal de 6 milioane de euro cu o planta psihotropa

Gata, am inchis dulapul, spune Dan Lazarescu, antreprenorul de numele caruia se leaga afaceri precum TotalSoft si Rombel Medical Medicover-ul de azi). Procesatorul de seminte de canepa Canah pare sa fie pentru el ultima statie in domeniul afacerilor deschizatoare de drumuri. Nu mai vrea sa inceapa alt business, nici sa se pensioneze, dar are in minte alte prostii. Pe care prefera sa le treaca sub tacere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )