Libnet.ro
UNICEF

20:00

Povestea romancei care produce cateva dintre cele mai renumite seriale din Statele Unite

Antena3 Antena3,
Povestea romancei care produce cateva dintre cele mai renumite seriale din Statele Unite

Two and a Half Men, The Big Bang Theory, CSI New York sau Mike and Molly. Serialele renumite in toata lumea au un punct comun: in spatele productiei lor sta o romanca. Mona Garcea s-a nascut la. continuă pe Antena3

Cancerul gastric este unul dintre cele mai agresive. Simptomele care apar adesea mimeaza boala ulceroasa

Multiplicarea anormala a unor celule din structura stomacului si pierderea mecanismelor responsabile de controlul inmultirii celulare determina aparitia cancerului de stomac, unul dintre cele mai agresive tipuri de cancer.

Volkswagen are in plan o masina electrica mai speciala. Compania vrea sa transforme unul dintre cele mai celebre modele ale sale

Masinile electrice le vor inlocui, treptat, pe cele care functioneaza pe baza de combustibili fosili, iar cei mai mari producatori din lume trebuie sa se alinieze acestui trend pentru a-si asigura competitivitatea pe o piata auto care este din ce in ce mai dinamica, odata cu dezvoltarea tehnologiei.

inca un stadion de top la Cluj-Napoca. Una dintre cele mai importante arene sportive din Romania va fi modernizata

Conducerea CFR Cluj a anuntat ca Stadionul Dr. Constantin Radulescu va intra intr-un proces de modernizare la finele caruia isi va mari capacitatea. in prezent, arena dispune de 23. 500 de locuri.

10 cele mai scumpe alimente din lume

Cele mai scumpe alimente din ziua de azi sunt cele de care majoritatea oamenilor nici nu a auzit pana acum. Vei fi surprins sa afli ca o masa la un restaurant local nu reprezinta nicio fractiune din pretul produselor aflate in aceasta lista, potrivit.

Cele mai vechi dovezi ale prepararii vinului dateaza de acum 8.000 de ani din statul caucazian Georgia

Un amplu studiu publicat luni arata ca cele mai vechi dovezi ale prepararii vinului dateaza de acum 8. 000 de ani, din Georgia, o tara celebra pentru vinurile sale. In 2011 cele mai vechi dovezi gasite erau de acum sase milenii, din Armenia, apoi s-au descoperit resturi si mai vechi in Iran, dar dovezile din Georgia sunt cu un mileniu mai vechi. Arheologii spun ca cea mai veche bautura alcoolica despre care exista date a fost produsa acum 9. 000 de ani in China din orez, miere, struguri salbatici si paducel.

Cele mai cautate destinatii pentru vacanta de 1 Decembrie

Apetenta romanilor pentru mini-vacanta de 1 Decembrie se mentine si in acest an. Cele mai cautate destinatii raman orasele europene in care se organizeaza piete de Craciun precum Praga, Nuremberg, Viena si orasele cu o clima mai blanda. Preturile incep.

[P] Cele mai dinamice companii din Muntenia vor fi premiate in cadrul Galei Campioni in Business din Bucuresti/La eveniment va fi desemnat si Antreprenorul Anului 2017

Cele mai dinamice companii din Muntenia vor fi premiate la Bucuresti, pe 15 noiembrie, la Gala Campioni in Business, evenimentul de final al editiei din acest an, dupa galele regionale de la Cluj-Napoca, din 9 noiembrie, si de la Iasi, de pe 25 octombrie. In cadrul Galei, care va avea loc la Biavati Events, va fi acordat si titlul de Antreprenorul Anului 2017 unui antreprenor curajos si vizionar, care a reusit sa obtina performante deosebite in business pe parcursul ultimului an.

Sa radem inainte de Black Friday: Cele mai amuzante cautari ale romanilor (FOTO)

Compania eMag a prezentat o lista cu cele mai amuzante cautari ale clientilor sai, dar si cu cele mai haioase review-uri. Oamenii au cautat, printre altele, capcane purici, tractoare.

Randamentele obligatiunilor Romaniei au atins cele mai ridicate niveluri din ultimii trei ani

Randamentele obligatiunilor guvernamentale ale tarii noastre au atins vineri cele mai ridicate niveluri din ultimii trei ani, in urma datelor care au aratat ca inflatia a accelerat in octombrie peste ritmul anticipat de analisti, transmite Reuters.

ANAF a publicat lista marilor datornici la bugetul de stat: 500 firme au restante de 13,4 miliarde de lei. Companiile de stat au cele mai mari datorii

La putin timp dupa ce premierul Tudose a spus ca va cere deschiderea unor dosare penale pentru firmele care nu-si platesc datoriile catre stat, ANAF a publicat lista primilor 500 mari datornici. Cele mai mari datorii le au companiile de stat care au cumulat in timp restante de sute de milioane de lei, ba chiar si miliarde.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2613 seconds )