Libnet.ro
UNICEF

10:46

Povestea de suflet: Cea mai bogata familie din Biserica

Antena3 Antena3,
Povestea de suflet: Cea mai bogata familie din Biserica

Aveam 14 ani, sora mea cea mica avea 12, iar cea mare 16. Traiam intr-o casuta mica impreuna cu mama noastra. Tata murise in urma cu 5 ani, lasand-o pe mama singura cu 7 copii. Iar noi am invatat de. continuă pe Antena3

Incepe constructia Kingdom Tower din Arabia Saudita, cea mai inalta cladire din lume

Orasul Jeddah din Arabia Saudita va gazdui constructia celei mai inalte cladiri din lume, de peste 1. 000 m si cu 200 de etaje, lucrare al carei cost este evaluat la 1,2 miliarde de dolari.

SIF Moldova - cea mai mare apreciere din BET-FI

Actiunile SIF2 Moldova au inregistrat in perioada 16 martie - 16 aprilie 2014 o crestere de 5,66%, raportat la moneda europeana, reprezentand cel mai bun randament de pe indicele BET-FI.

Este cea mai buna meserie din lume. Tu lucrezi in domeniu?

O noua zi, inca un motiv de a deveni mai bun la matematica. Asa incepe Wall Street Journal un text despre cele mai bine platite meserii din acest an. Publicatia citeaza un clasament al celor mai bune si mai proaste meserii, realizat de catre site-ul.

Faze Tari: Protagonista celui mai spumos viol din Romania rupe tacerea. Nu m-a violat cum trebuie! Am dureri mari si sunt buna de plata; Va vine sa credeti? El are 39 de neveste si 127 de copii; Ea este cea mai infricosatoare mireasa din lume

Cum reactioneaza copiii din ziua de azi cand vad un walkman!Deloc surprinzator este faptul ca in ziua de azi, copiii nu stiu ce este acela un walkman. A cersit bani pe internet ca sa-si puna silicoane. Cum arata femeia inainte de operatie. O britanica de 23 de ani intrase in depresie pentru ca nu avea.

Unde este cea mai buna pizza din lume? Roma? Napoli? Nu, Australia

Campionatul Mondial de Pizza a avut loc in Parma, iar originea castigatorului desemnat contrazice teoria. Secretul celei mai bune pizza vine tocmai din Melbourne unde un bucatar, poreclit domnul Pizza, are reteta descoperita de el.

Poveglia, cea mai bantuita insula din lume, scoasa la licitatie de guvernul din Italia

Poveglia, insula aflata la sud de Laguna Venetiei, este una dintre cele mai infricosatoare destinatii turistice din lume, ea fiind recunoscuta datorita numeroaselor povestiri de groaza cu fantome si fenomene paranormale. insa Italia a decis recent sa o scoata la licitatie pentru a sterge o parte din datoriile tarii, iar gropile comune ale victimelor ciumei si ruinele spitalului pentru boli mintale ar putea deveni fundatia pentru o hotel de lux.

Brandurile auto cu cea mai buna reputatie. Nemtii conduc clasamentul

Brandurile auto cu cea mai buna reputatie in intreaga lume sunt BMW si Daimler, potrivit studiului Global RepTrak 100 realizat de catre Reputation Institute, pe 15 piete in primul trimestru, scrie valuewalk. com.

Vom ataca America! Imagini de la cea mai mare si mai periculoasa reuniune a retelei teroriste Al-Qaida din ultimii ani

Imagini de la cea mai mare si mai periculoasa reuniune a retelei teroriste Al-Qaida din ultimii ani, in Yemen, au aparut pe internet. CIA si Pentagonul fie nu au stiut de aceasta reuniune, fie nu au putut.

Cea mai mare banca din Rusia suspectata in Ucraina de finantarea separatistilor

Parchetul ucrainean a deschis o ancheta impotriva bancii publice ruse Sberbank, suspectata de finantare a terorismului, a declarat joi procurorul general interimar Oleg Mahnitki. Banca califica ca nefondate aceste acuzatii si a cerut retragerea lor.

Cei mai saraci oameni din lume traiesc in aceste 5 tari

Doua treimi dintre cei mai saraci oameni din lume traiesc in doar cinci tari, potrivit unui studiu al Bancii Mondiale . Desi saracia se afla in declin la nivel global, cei care sunt subzista cu mai putin de 1,25 dolari pe zi, sunt concentrati in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )