Libnet.ro
UNICEF

20:45

Povestea tanarului antreprenor roman care vrea sa faca din Bilka cel mai mare producator de tigla metalica din Europa de Est

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Povestea tanarului antreprenor roman care vrea sa faca din Bilka cel mai mare producator de tigla metalica din Europa de Est

Horatiu Tepes 34 de ani) este, fara indoiala, unul dintre cele mai de succes exemple de antreprenori tineri pe care i-am cunoscut si care a reusit sa sfideze dificultatile din piata, transformand criza in oportunitate. Si i-a iesit!. continuă pe Wall-Street Ro

Tanarul antreprenor roman care vrea sa faca din Bilka cel mai mare producator de tigla metalica din Europa de Est

Horatiu Tepes 34 de ani) este, fara indoiala, unul dintre cele mai de succes exemple de antreprenori tineri pe care i-am cunoscut si care a reusit sa sfideze dificultatile din piata, transformand criza in oportunitate. Si i-a iesit!.

NUMAI DE BINE. Sportul care scoate untul din tine

Chiar daca sunt multe activitati fizice care va mentin in forma prin metode subtile de efort, astazi va propun un sport care scoate untul din noi. Squashul. Simplu ca reguli, dar o imbinare de efort.

Saptamana bankingului, la WALL-STREET 360: care sunt tendintele din piata cardurilor

Wall-Street. ro a lansat proiectul TV WALL-STREET 360, un format interactiv cu focus pe analiza de business. De luni pana vineri, invitatii WALL-STREET 360 abordeaza din diverse unghiuri tendintele celor mai importante industrii. Saptamana 22-26.

Care este REALITATEA din Ucraina. Ce se intampla de fapt pe teritoriul tarii: CONFIRM ca rusii sunt inca acolo

Generalul american Philip Breedlove, comandantul fortelor aliate din Europa, a declarat sambata, in cursul unei reuniuni NATO de la Vilnius, ca fortele ruse se afla in continuare pe teritoriul Ucrainei,.

Comisia Europeana, printre tintele posibile ale jihadistilor care se intorc din Siria

Comisia Europeana figureaza printre tintele posibile ale jihadistilor care se intorc din Siria, a anuntat ieri radioteleviziunea publica olandeza NOS, citata de AFP.

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )