Libnet.ro
UNICEF

17:15

Povestea Trenului Regal, care il duce pe Regele Mihai pe ultimul drum. Acelasi tren l-a dus in exil

Antena3 Antena3,
Povestea Trenului Regal, care il duce pe Regele Mihai pe ultimul drum. Acelasi tren l-a dus in exil

Povestea Trenului Regal a inceput in 1926, cand Regele Ferdinand a comandat Uzinelor mecanice din Milano un tren cu compartimentare speciala. in primii ani de folosinta a Trenului. continuă pe Antena3

Mii de oameni au asteptat, in gara din Pitesti, trecerea trenului regal care transporta trupul neinsufletit al Regelui Mihai catre Curtea de Arges

Mii de oameni au asteptat, in gara din Pitesti, trecerea trenului regal care transporta trupul neinsufletit al Regelui Mihai catre Curtea de Arges. Oamenii au aplaudat si au aprins luminile telefoanelor mobile. Regele Mihai este inmormantat astazi in noua Catedrala din Curtea de Arges, la funeralii participand reprezentantii mai multor familii regale si imperiale. Mii de oameni au intampinat trenul regal pe peroanele garilor prin care acesta a trecut in drum spre Curtea de Arges.

Povestea Trenului Regal. Cum arata si ce fosti regi si lideri comunisti l-au folosit

Trenul Regal are o istorie de peste noua decenii, in acesta fiind plimbati doi regi ai Romaniei, dar si lideri comunisti ca Gheorghe Gheorghiu-Dej si Nicolae Ceausescu.

Regele Mihai, ultimul drum. Cum a fost surprins Printul Charles la funeraliile regale

La funeralii Regelui Mihai sunt reprezentate familiile regale din Marea Britanie, Suedia, Spania, Belgia, Iordania, Luxemburg, Liechtenstein, Bahrein, Bulgaria, Grecia, Serbia, Albania, Franta, Prusia, Italia si.

Imagini emotionante surprinse in interiorul trenului regal

Imagini emotionante surprinse in trenul regal, care duce sicrul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai catre Curtea de Arges, unde va fi ingropat alaturi de sotia sa, Regina Ana.

Cum arata Trenul Regal care il va conduce pe Regele Mihai, pentru ultima data, la Curtea de Arges - FOTO in articol

Trenul Regal va conduce sicriul Regelui Mihai, pentru ultima data la Curtea de Arges. Sicriul cu corpul neinsufletit al Majestatii Sale va fi transportat la ora 14. 40 cuTrenul Regal de la Bucuresti.

Imagini pline de durere din momentul in care trenul cu Regele Mihai a ajuns in gara din Curtea de Arges. Ce au facut Principesele FOTO

Trenul regal care l-a adus pe Regele Mihai la Curtea de Arges a ajuns sambata seara, in jurul orei 18. 30, la destinatie. A fost momentul in care fiicele Regelui Mihai si Principele Radu, care.

Zi istorica pentru Romania. Regele Mihai a fost condus pe ultimul drum. Zeci de mii de oameni in Bucuresti si pe traseul trenului regal - LIVE UPDATE

Regele Mihai I va fi inmormantat astazi, la Curtea de Arges, la funeralii participand reprezentanti a zeci de case regale din intreaga lume. URMARESTE LIVE funeraliile Regelui.

Voi merge pe langa tren! Principele Nicolae nu a fost primit in Trenul Regal care transporta sicriul cu trupul Regelui (VIDEO)

Lacrimi si aplauze in Gara Baneasa: Regele Mihai a luat ultimul tren. Singurul sau nepot merge insa pe langa. Militarii Brigazii 30 Garda au preluat sicriul si crucea si au parcurs drumul.

LIVEVIDEO Regele Mihai I este inmormantat la Curtea de Arges. In Piata Palatului Regal din Bucuresti s-a strigat Regele Mihai! si Monarhia salveaza Romania. Mii de oameni au intampinat trenul regal pe peroanele garilor, in drum spre Curtea de Arges

Regele Mihai este inmormantat astazi in noua Catedrala din Curtea de Arges, la funeralii participand reprezentantii mai multor familii regale si imperiale. Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai a fost transportat, cu trenul regal, la Curtea de Arges, unde fostul suveran va fi inmormantat in jurul orei 19:00. Regele va fi inmormantat in Catedrala Manastirii Curtea de Arges, unde este inmormantata si sotia sa, Regina Ana. Mii de oameni au intampinat trenul regal pe peroanele garilor prin care acesta a trecut in drum spre Curtea de Arges. -----Vezi in articol intregul program al funeraliilor.

VIDEO Regele Mihai I a fost inmormantat la Curtea de Arges. In Piata Palatului Regal din Bucuresti s-a strigat Regele Mihai! si Monarhia salveaza Romania. Mii de oameni au intampinat trenul regal pe peroanele garilor, in drum spre Curtea de Arges

Regele Mihai a fost inmormantat sambata seara in noua Catedrala din Curtea de Arges, la funeralii participand reprezentantii mai multor familii regale si imperiale. Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai a fost transportat, cu trenul regal, la Curtea de Arges, unde a avut loc ceremonia de inmormantare a fostului suveran. Regele a fost inmormantat in Catedrala Manastirii Curtea de Arges, unde este inmormantata si sotia sa, Regina Ana. Mii de oameni au insotit cortegiul funerar in prima parte a zilei, pe strazile din Bucuresti, si alte cateva mii au intampinat trenul regal pe peroanele garilor prin care acesta a trecut in drum spre Curtea de Arges. In gara din Curtea de Arges, trenul a fost asteptat de 2. 000 de oameni. -----Vezi in articol intregul program al funeraliilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )