Libnet.ro
UNICEF

19:16

Povesti de la Casa Alba: Obama comunica prin email cu Hillary Clinton, dar nu stia ca era o adresa privata

Antena3 Antena3,
Povesti de la Casa Alba: Obama comunica prin email cu Hillary Clinton, dar nu stia ca era o adresa privata

Presedintele SUA, Barack Obama, a comunicat prin email cu Hillary Clinton, dar nu se cunostea configurarea contului online al fostului secretar de Stat american, anunta Casa Alba. Presedintele Obama nu era. continuă pe Antena3

O posibila explozie la Casa Alba declanseaza o alerta de securitate

ACTUALIZARE 18:30 Casa Alba a fost inchisa Casa Alba a fost inchisa azi, dupa ce un zgomot puternic s-a auzit pe peluza sudica, cu cateva minute inainte ca presedintele Barack Obama si familia sa sa se imbarce intr-un elicopter, informeaza Reuters, citand informatii furnizate de mai multi ziaristi.

Alerta de securitate la Casa Alba, declansata de doua evenimente potential periculoase

00 - Alerta de securitate de la Casa Alba a fost declansata de doua incidente separate produse sambata dimineata, chiar in timp ce presedintele Barack Obama si familia sa se pregateau sa plece cu.

Alerta de securitate la Casa Alba, in urma unui zgomot puternic

Sambata, chiar inainte ca presedintele Barack Obama si familia sa sa plece cu elicopteru, s-a declansat o alerta la Casa Alba, cauzata de un zgomot puternic, noteaza Reuters.

ALERTA de securitate la Casa Alba a fost anulata

Un zgomot puternic a declansat o alerta de securitate la Casa Alba, sambata, chiar inainte ca presedintele Barack Obama si familia sa sa plece cu elicopterul, relateaza Reuters, conform Mediafax.

Alerta la Casa Alba in urma a doua incidente suspecte

Secret Service a plasat Casa Alba sub masuri stricte de securitate, din cauza a doua evenimente potential periculoase, petrecute sambata dimineata. Un caine special antrenat a detectat initial un vehicul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.252 seconds )