Libnet.ro
UNICEF

01:05

Povestile celor mai faimoase prostituate din Antichitate. Cum a ajuns imparateasa cea mai depravata dintre curtezane

Adevărul Adevărul,
Povestile celor mai faimoase prostituate din Antichitate. Cum a ajuns imparateasa cea mai depravata dintre curtezane

Autorii antici au lasat nenumarate marturii tulburatoare despre destinul celor mai cunoscute prostituate din vremea lor. continuă pe Adevărul

Robor la 6 luni a scazut la 3,30%, cel mai mic nivel din ultima jumatate de an

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,02%, dar indicele Robor la 6 luni a scazut la 3,30%, cel mai mic nivel din luna iulie pana.

Cum a obtinut statul cea mai scumpa zona din Bucuresti

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis ca terenul pe care Puiu Popoviciu a construit centrul comercial din Baneasa sa revine statului roman. Decizia nu este inca definitiva. Concret, cele 224 de hectare au apartinut omului de afaceri Puiu Popoviciu, insa acestea vor trebui sa ajunga din nou in proprietatea statului roman. Este [] .

CURS VALUTAR. Euro a crescut spre pragul de 4,67 lei. Aurul, la cel mai ridicat nivel din ultimele sase luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, luni, un curs de referinta de 4,6639 lei/euro, o crestere de 0,12% fata de pragul atins vineri. Totodata, aurul a crescut pana la cel mai ridicat.

Hillary Clinton, DETRONATA dupa 17 ani! Michelle Obama i-a furat titlul de cea mai admirata femeie din SUA

Fosta Prima Doamna a SUA, Michelle Obama, a reusit o performanta extraordinara. Ea a devenit cea mai admirata femeie in Statele Unite, intrerupand astfel suprematia de ani buni a lui Hillary Clinton in.

Retrospectiva 2018: Culisele celei mai mari amenzi din istoria ASF, victoria n prima instanta a fostei sefe a NN Pensii si cine a ajuns sa supravegheze pensiile private

Anul acesta s-a aflat in sfarsit cum a votat anul trecut fiecare membru din conducerea ASF, dupa ce liderul PSD Liviu Dragnea a spus ca ar trebui actionat foarte dur in cazul NN Pensii. Dan Armeanu, profesor universitar doctor la ASE, pe atunci un simplu membru neexecutiv in conducerea ASF, este singurul care nu doar ca a ramas in conducerea ASF, dar a fost chiar avansat anul acesta in pozitia de vicepresedinte responsabil de sectorul pensiilor private. Tot in acest an, Raluca Tintoiu, fosta sefa a NN Pensii, a castigat in prima instanta procesul cu ASF, dar litigiul va continua la inalta Curte.

Faze tari: Cel mai ciudat spion din istorie; Nokia 9 va avea numar record de camere si va arata cam asa; Imaginea spectaculoasa publicata de NASA

Datinile romanesti, surprinse intr-o serie de imagini de poveste. Fotograful Catalin Urdoi 34 de ani), ale carui imagini au ajuns de-a lungul timpului si in prestigioasa revista. Oamenii care renunta la Facebook sunt cu adevarat mai fericiti. Facebook are o multime de efecte negative asupra sanatatii mentale a utilizatorilor, iar renuntarea la reteaua sociala ar putea fi cel mai bun lucru pe care oamenii il pot face.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )