Libnet.ro
UNICEF

01:05

POZA INEDITA! Ioana Dichiseanu si fiica ei in cea mai DRAGALASA ipostaza (FOTO)

B1 B1,
POZA INEDITA! Ioana Dichiseanu si fiica ei in cea mai DRAGALASA ipostaza (FOTO)

A fost imortalizat cel mai frumos moment intre Ioana Dichiseanu si fetita ei. Abia trezite din somn, mama si fiica au fost surprinse jucandu-se in pat. Ioana este fiica actorului Ion Dichiseanu si. continuă pe B1

Gheorghe Damian, primarul din comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din tara: Nu doresc sa fiu scos pe usa din spate din PSD, dupa 17 ani

Primarul din Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din tara, Gheorghe Damian, exclus vineri din PSD, a afirmat, spune ca nu doreste sa fie scos 'pe usa din spate' a unui partid din care a facut parte 17 ani si de care este 'legat sufleteste' si ca, in consecinta, va ataca decizia Comitetului Executiv Judetean Alba, informeaza Agerpres.

Alba: Primarul din Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din tara, exclus din PSD

Primarul din Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din Romania, care este si vicepresedinte al PSD Alba si a castigat al cincilea mandat de edil cu 85% din voturi, a fost exclus, vineri seara, din partid, informeaza News. ro. El a declarat ca va contesta masura.

Vicepresedintele Joe Biden, in lacrimi. Obama l-a decorat cu cea mai inalta distinctie civila, in cadrul unei ceremonii surpriza |FOTO + VIDEO

Vicepresedintele american Joe Biden a fost decorat, joi, de presedintele Barack Obama, cu Presidential Medal of Freedom, cea mai inalta distinctie civila americana. Biden s-a declarat surprins de gestul liderului de la Casa Alba.

Dolarul se indreapta spre cea mai slaba evolutie saptamanala din ultimele doua luni

Dolarul se indreapta vineri spre cea mai slaba evolutie saptamanala din ultimele doua luni, datele sub asteptari referitoare la comertul Chinei adaugandu-se semnelor ca investitorii ar putea isi tempereze entuziasmul de dupa victoria lui Donald Trump la presedintia SUA, informeaza agentia Reuters.

VIDEO Barack Obama l-a decorat pe Joe Biden cu cea mai inalta distinctie civila a Statelor Unite

In una din ultimele decizii pe care le va lua in calitate de presedinte al Statelor Unite, Barack Obama a ales sa-l decoreze pe vicepresedintele american Joe Biden cu Medalia Prezidentiala a Libertatii, cea mai inalta distinctie care poate fi acordata unui civil in Statele Unite, relateaza CNN.

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista din lume! Cine i-a acordat premiul

Jucatoarea de handbal Cristina Neagu 28 de ani), interul stanga al nationalei Romaniei si al formatiei muntenegrene Buducnost, a fost declarata cea mai buna handbalista din lume in 2016.

Ryanair, mai sus decat Lufthansa: a devenit cea mai mare companie aeriana din Europa dupa numarul de pasageri

Compania low-cost Ryanair a depasit Lufthansa si a devenit astfel cea mai mare companie aeriana din Europa dupa numarul de pasageri in 2016, scrie Deutsche Welle.

Michelle Obama, simbol al elegantei: Cea mai iubita Prima Doamna a Americii, un model de urmat (FOTO)

Statele Unite ale Americii sunt pe cale sa se desparta de una dintre cele mai iubite Prima Doamna de la Casa Alba, Michelle Obama, care este pentru multi americani un adevarat model in viata, o doamne.

Primarul din Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din tara, exclus din PSD (FOTO)

Primarul din Ciugud, comuna care incaseaza cele mai multe fonduri europene din Romania, care este si vicepresedintele PSD Alba, care a castigat al cincilea mandat de edil cu 85% din voturi, a fost.

Cum au ajuns Tarile Romane sa aiba cea mai numeroasa populatie roma din Europa. in Evul Mediu, moldovencele erau confundate cu tigancile

Aparitia romilor pe teritoriul Romaniei este inca un fenomen demografic neclarificat pe deplin. Documentele atesta existenta etniei in Evul Mediu pe teritoriul actual al tarii, dar nu ofera indicii privind locurile din care au venit. Specialistii au elaborat mai multe teorii in acest sens.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )