Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ar poza Simona Halep in reviste pentru adulti?

ADPM ADPM,
Ar poza Simona Halep in reviste pentru adulti?

Desi ea a declarat ca nu ar accepta nici in ruptul capului sa pozeze nud in reviste pentru adulti, un specialist in domeniu este de parere ca exista o modalitate prin care Simona Halep ar putea fi convinsa sa faca acest lucru. Si nu este vorba despre bani! . continuă pe ADPM

Surse: Simona Halep a renuntat la Thomas Hogstedt

Simona Halep, 3 WTA, a renuntat la colborarea cu suedezul Thomas Hogstedt, intelegere care era valabila pentru primele trei luni ale anului 2015. Hogstedt facea parte din echipa jucatoarei de tenis, stabilita pentru anul in curs.

Pe scurt: Simona Halep sprijina campania Grija pentru copii. Rezultatele social media ale Publicis Romania. A aparut al treilea raport Media Recap

Simona Halep se alatura campaniei Grija pentru copii desfasurata de Dorna si Asociatia Salvati Copiii in sprijinul copiilor nascuti prematur. Agentia Publicis Romania ofera o serie de date privind rezultatele pe care le inregistreaza departamentul sau de digital in social media. Iar agentia de PR Golin si bloggerul Alex Ciuca au lansat al treilea raport Media Recap.

Simona Halep se alatura campaniei Grija pentru copii, pentru sprijinirea maternitatilor

Simona Halep si-a anuntat, marti, suportul sau pentru campania Grija pentru copii, care are ca scop dotarea maternitatilor din tara cu echipamente medicale necesare copiilor nascuti prematur.

VIDEO. Simona Halep se alatura campaniei Grija pentru copii, pentru sprijinirea maternitatilor

Simona Halep si-a anuntat, marti, suportul sau pentru campania Grija pentru copii, care are ca scop dotarea maternitatilor din tara cu echipamente medicale necesare copiilor nascuti prematur.

Fed Cup: Simona Halep ar putea rata meciul cu Canada - Are un program foarte incarcat in aprilie

Simona Halep a vorbit, marti, despre tragerea la sorti din Fed Cup, competitie unde Romania se va intalni echipa Canadei play-off-ul pentru Grupa Mondiala). Halep ar putea rata acest duel din cauza programului incarcat.

Simona Halep se pregateste in soarele de la Dubai (video)

Simona Halep se afla de miercuri la Dubai, iar joi a facut primul antrenament in soarele arzator, de la mijlocul zilei. Iata imaginile. Turneul incepe luni, iar Halep este a doua favorita dupa Serena Williams. Anul trecut a fost eliminata in primul tur, la primul meci de dupa castigarea trofeului de la Doha. Turneul de la Dubai are premii de 2,5 milioane de dolari, triple fata de Doha, si se joaca pe o suprafata rapida, de hard, care nu se pliaza bine pe jocul Simonei.

Simona Halep a ajuns la Dubai si are nemultumiri

Simona Halep a ajuns miercuri la Dubai si a inceput pregatirea pentru turneul la care va participa incepand de luni.

Simona Halep schimba din nou antrenorul

Jucatoarea Simona Halep a decis sa renunte la colaborarea cu antrenorul suedez Thomas Hogstedt, cel pe care il contractase pentru primele trei turnee din 2015.

Simona Halep, final de colaborare cu Thomas Hogstedt

Simona Halep nu a prelungit colaborarea cu Thomas Hogstedt, antrenor pe care il angajase pentru primele trei turnee din 2015. In acest moment, numarul trei din clasamentul WTA se va pregati doar alaturi de Victor Ionita, actualul ei antrenor. In culisele tenisului. Povesti inedite despre jucatorii de top din circuitul ATP P) .

Fed Cup. Ruzici: Simona Halep are un avantaj psihologic in fata lui Bouchard

Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep, spune ca Simona Halep va avea un avantaj in fata canadiencei Eugenie Bouchard, in cazul in care cele doua se vor intalni in meciul de Fed Cup dintre Romania si Canada.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )