Libnet.ro
UNICEF

10:45

Poza spitalelor din Romania dupa 7 luni de pandemie: Avem judete cu zero, 5 sau 6 paturi ATI pentru pacienti COVID-19

Hotnews Hotnews,
 Poza spitalelor din Romania dupa 7 luni de pandemie: Avem judete cu zero, 5 sau 6 paturi ATI pentru pacienti COVID-19

Spitalele din Romania au, in total, 1. 048 de paturi de Terapie Intensiva alocate tratarii pacientilor bolnavi de COVID-19, dintre care 981 pentru adulti si 67 pentru copii, arata un document intern al Ministerului Sanatatii, obtinut de HotNews. ro. Dintre acestea, 273 de paturi ATI pentru adulti si 62 pentru copii erau neocupate miercuri, 14 octombrie. in ceea ce priveste distributia paturilor ATI pe judete, daca Bucurestiul sta cel mai bine, cu un total de 179 de paturi ATI, dintre care 66 sunt libere, judetul Tulcea, in schimb, are zero paturi ATI pentru pacientii infectati cu coronavirus. De asemenea, sunt judete in care nu mai exista niciun pat ATI liber sau in care nu exista paturi ATI pentru copii infectati cu coronavirus. Vezi in articol situatia completa a paturilor ATI pentru COVID-19 pe fiecare judet - numar total de paturi, paturi ocupate, paturi libere si paturi pentru copii. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, despre pandemie: ce se intampla cu scolile din Romania, cu invatamantul online

In timp ce multi romani sunt de parere ca scolile din Romania au dus la explozia numarului de cazuri depistate, presedintele Klaus Iohannis are un plan clar pentru viitorul elevilor. intr-o.

DSP Bucuresti cere tuturor spitalelor din capitala sa se pregateasca pentru internarea de bolnavi Covid

Directia de Sanatate Publica a Capitalei cere tuturor spitalelor din Bucuresti sa creeze circuite pentru internarea pacientilor Covid-19 pozitivi, avand in vedere numarul insuficient de paturi dedicate pacientilor pozitivi cu virusul SARS-CoV-2 din spitalele dedicate in prezent bolnavilor Covid.

Alerta meteo ANM. Vin furtunile: cod portocaliu in mai multe judete din Romania

Pentru astazi avem o Alerta meteo ANM de Cod galben si portocaliu. ANM anunta pentru toata ziua de astazi, 13 octombrie, precipitatii abundente si temperaturi scazute. Avertizarea de Cod Galben este insitutita pana in aceasta seara, la ora 21:00. Alerta meteo ANM Pe parcursul zilei de astazi, 13 octombrie, vor fi variatii termice importante, astfel .

Dezvaluiri socante: cum a luat Dan Diaconescu spaga prin filiera masonica din Romania. D-aia are avere!

Dan Diaconescu, celebrul patron al OTV, pe langa banii castigati a avut parte si de multe controverse. Una este legata de legaturile directe sau indirecte cufiliera masonica din Romania si reprezentantii acesteia. Cum a luat Dan Diaconescu spaga prin filiera masonica din Romania De-a lungul anilor, si recent dupa 1989, au fost putine cazurile in .

Dan Negru, absolut revoltat. Ce a observat la preturile de vacanta din Romania: Mai scump decat o garsoniera

Dupa ce a vazut ofertele de vacante, celebrul prezentator de la Antena 1, Dan Negru, a postat pe contul sau de Instagram o postare care i-a amuzat pe internauti. Mai precis Dan Negru s-a aratat a fi revoltat de turismul din Romania. Ce a observat Dan Negru la preturile de vacanta din Romania O postare .

Este oficial. O noua localitate din Romania a intrat de astazi in carantina. Oamenii pot iesi din casa doar in cazuri exceptionale

Pandemia de COVID-19 atinge cote alarmante, iar numarul tot mai mare de cazuri conduce Romania catre o carantina nationala. incepand de astazi, de la ora 5:00, o zona dintr-o comuna din Galati a intrat in carantina, timp de 14 zile. Decizia autoritatilor de a restrictiona accesul pe aceste strazi a venit dupa ce rata de .

CTP, adevarul despre primarii pedofili din Romania. De ce au fost realesi, de fapt: Mi-a dat, mi-a facut

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit despre cum au fost realesi primarii cu grave probleme legale si morale. El nu s-a putut abtine si a dat de pamant cu toti. Despre cine vorbeste ziaristul. CTP, adevarul despre primarii din Romania Jurnalistul ataca edilii care au fost realesi la alegerile locale 2020 si se anunta un .

Vedeta din Romania care a avut o viata grea: M-am saturat sa ma culc in fiecare seara cu alt barbat

O vedeta din Romania face marturii socante. Fanii au ramas fara replica la declaratiile controversate ale acesteia. Despre cine este vorba si de ce a ajuns in aceasta situatie? Marturiile controversate ale unei vedete de la noi: Ma culc in fiecare seara cu alt barbat Printre marile actrite pe care Romania ni le-a dat se .

Vedeta din Romania, afectata grav de virus: Nu puteam sa strang un pahar in mana

Jurnalistul Marius Tuca a fost testat pozitiv cu coronavirus, trecand printr-o perioada destul de grea din cauza acestui nou virus. Astfel, el a resimtit din plin simptomele si a incercat sa stea departe de toata lumea, ba chiar si-a bagat si cainele in izolare ca sa-l protejeze. Vedeta din Romania, afectata grav de virus De .

Georgiana e cea mai tare mama din Romania. Nu ai degete la maini cati copii a nascut ea

Are 42 de ani si este mama cu cei mai multi copii din Romania! Familia mare cu cheltuiala se tine, iar Georgiana Vacaru stie cel mai bine. Aceasta pune pe masa 12 paini, iar cand merge la cumparaturi, are nevoie de un portbagaj urias pentru toate cele necesare. Cea mai tare mama din Romania are .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )