Libnet.ro
UNICEF

09:15

Poza zilei: Premiul pentru cel mai frumos costum de Halloween

Hotnews Hotnews,
 Poza zilei: Premiul pentru cel mai frumos costum de Halloween

Merge la cainele OTTO, fantoma vesela :). continuă pe Hotnews

Fosta sotie a lui Kamara este campioana la videochat. Ea a castigat cel mai ravnit trofeu international din domeniu

Fosta sotie a cantaretului Kamara, Oana, a castigat premiul de cel mai bun model de videochat, la festivalul international Ynot din Praga, scrie vrancea24. ro. Mi-am asumat public cariera de model.

Zoe Kravitz, logodna in cel mai mare secret!

Zoe Kravitz, fiica lui Lenny Kravitz si a Lisei Bonnet, s-a logodit in cel mai mare secret. Actrita din Big Little Lies a dezvaluit intr-un interviu acordat pentru revista Rolling Stone ca a primit inelul inca din luna Februarie si ca planuieste o nunta anul viitor.

Hajdenberg (FMI): Investitiile publice au ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 15 ani, n Romnia. Ar fi trebuit sa se mbunatateasca situatia fiscala, daca a existat o crestere economica puternica

Un aspect al economiei Romaniei in ultimi ani l-a reprezentat marea relaxare fiscala, iar deficitul fiscal in 2017 a fost al doilea cel mai mare din UE, fiind cea mai mare deteriorare din ultimii trei ani, a sustinut recent Alejandro Hajdenberg, reprezentant rezident al Fondului Monetar International FMI) pentru Romania si Bulgaria.

Erdogan a inaugurat un aeroport programat sa devina cel mai mare din lume

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a inaugurat, ieri, la Istanbul, un nou aeroport de dimensiuni faraonice care simbolizeaza apetitul sau pentru proiecte uriase de infrastructura si care ar urma sa devina pe termen lung cel mai mare din lume, relateaza AFP, conform Agerpres.

Digi - cel mai rentabil emitent din BET si BET-XT

Inregistrand o apreciere de 0,76%, in raport cu moneda euro, in intervalul 18 - 25 octombrie, actiunile Digi Communications NV DIGI) reprezinta titlurile cu cel mai bun comportament din cadrul indicilor BET si BET-XT, in perioada mentionata.

ArcelorMittal si Nippon Steel preiau cel mai mare producator de otel din India

Creditorii Essar Steel India Ltd. au aprobat oferta comuna a ArcelorMittal si Nippon Steel and Sumitomo Metal Corp. ca oferta finala pentru Essar, cel mai mare producator indian de otel, presat sa-si reduca datoriile, transmite Reuters.

NATO continua cel mai mare exercitiu militar de la Razboiul Rece (VIDEO)

NATO continua cel mai mare exercitiu militar de la Razboiul Rece, in Norvegia, actiunile axandu-se pe modul de reactie al armatelor aliantei nord-atlantice in cazul invaziei unui aliat. Exercitiul a.

Klaus Iohahnis, un nou ATAC la Guvernul PSD: Pesta porcina s-a extins agresiv. Este cel mai grav flagel cu care s-a confruntat zootehnia romaneasca, iar noi am fost NEPREGATITI

Pesta porcina s-a extins si in Dolj, fiind al 15-lea judet afectat de virus. Presedintele Klaus Iohannis a atras atentia, miercuri, ca este cel mai grav flagel cu care s-a confruntat zootehnia romaneasca.

VIDEO Cel mai mare exercitiu NATO de la Razboiul Rece

NATO continua cel mai impresionant exercitiu militar de la Razboiul Rece, actiunile care se desfasoara in Norvegia axandu-se pe modul de reactie al armatelor aliantei nord-atlantice in cazul invaziei unui aliat, scrie BBC News.

Sonda Parker, dispozitivul care s-a apropiat cel mai mult de Soare

Miturile se rescriu in aceste zile, cand ceara din aripile mitologicului Icar a fost inlocuita cu metalele speciale din componenta rachetelor spatiale. Sonda Parker, lansata in luna august de agentia spatiala americana, a devenit dispozitivul care s-a apropiat cel mai mult de Soare in intreaga istorie a omenirii, au anuntat luni inginerii de la NASA.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )