Libnet.ro
UNICEF

20:30

Prabusirea avionului A320: Unul dintre cei doi piloti, blocat in afara cabinei de pilotaj

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Prabusirea avionului A320: Unul dintre cei doi piloti, blocat in afara cabinei de pilotaj

Unul din cei doi piloti ai avionului Airbus A320 al companiei Germanwings care s-a prabusit in Alpii francezi a parasit cabina de pilotaj si nu a mai putut reveni, potrivit inregistrarilor sonore recuperate de anchetatori, a afirmat azi o sursa apropiata anchetei, citata de AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Prabusirea avionului A320: Unul din cei doi piloti, blocat in afara cockpitului

Unul din cei doi piloti ai avionului Airbus A320 al companiei Germanwings care s-a prabusit in Alpii francezi a parasit cockpitul si nu a mai putut reveni, potrivit inregistrarilor sonore recuperate de anchetatori, a facut cunoscut joi o sursa apropiata anchetei, citata de AFP.

Airbus A320, unul dintre cele mai populare modele din lume

Modelul Airbus A320 este unul din cele mai populare avioane din lume, folosite de majoritatea companiilor mari. Cunoscut pentru eficienta sa si tehnologia avansata, mai bine de 11. 000 de modele au fost.

Unul dintre cei mai mari critici ai lui Barack Obama si-a anuntat candidatura la prezidentiale

Senatorul republican Ted Cruz a anuntat pe Twitter ca va participa la alegerile prezidentiale, cu doar cateva ore inaintea unui eveniment planuit pentru luni dimineata in care urma sa isi lanseze oficial.

Prabusirea avionului Germanwings, scenariu de groaza: unul dintre piloti a ramas blocat in afara carlingii

Unul dintre pilotii care se aflau in avionul Germanwings prabusit marti in sudul Frantei a parasit carlinga inainte ca avionul sa piarda altitudine si nu a mai putut intra inapoi, dupa cum arata inregistrarile vocilor, relateaza New York Times, in.

Oficiali germani: Primele dovezi arata ca prabusirea avionului Airbus in Franta nu este un act terorist

Oficiali germani din domeniul securitatii au declarat ca, potrivit primelor dovezi, prabusirea avionului Airbus A320 al companiei Germanwings, in sudul Frantei, nu este un act de terorism, relateaza agentia DPA.

Ipoteza SOCANTA in cazul prabusirii avionului in Alpii Francezi. Ce se intampla de fapt in cabina pilotilor: Totul a fost inregistrat de cutiile negre

Apar noi ipoteze in cazul tragediei aviatice din Alpi. Unul din cei doi piloti ai avionului prabusit era blocat in afara cabinei, in momentul accidentului. Dezvaluirea a aparut in ziarul New York Times,.

Prabusirea zborului Germanwings: Companiile vor impune ca doi oameni sa fie permanent in carlinga

Actul copilotului din zborul A320 Germanwings, care a impiedicat capitanul sa revina in carlinga si sa preia controlul mansei inainte de accident, a determinat autoritatile aeronautice din Canada sa impuna companiilor aeriene prezenta obligatorie a doi membri ai echipajului in cabina de pilotaj in cursul zborului. In cazul in care pilotul sau copilotul ar parasi pentru cateva minute cabina pilotilor, in carlinga va trebui sa intre sefa insotitorilor de zbor, potrivit AFP. UPDATE 23:15 Si Federatia germana a sectorului aviatic BDL) a anuntat cava impune aceasta regula.

Romanii vor putea lua lectii de leadership de la doi dintre cei mai titrati soldati americani: McCann/Thiess Conferences ii aduce la Bucuresti pe Robert O`Neill si Scott Moore

Romanii vor putea lua lectii de leadership de la doi dintre cei mai titrati soldati americani, considerati eroi pe campul de lupta si adevarate modele de urmat. Pe 28 mai, McCann/Thiess Conferences ii aduce la.

Ghita Muresan, invitat de Lionel Messi la un meci de fotbal. Cei doi au discutat intr-o sala de baschet

Fostul baschetbalist NBA Ghita Muresan a fost invitat de Lionel Messi la un meci de fotbal al nationalei Argentinei. Cei doi s-au intalnit la o partida de baschet unde au discutat despre mai multe sporturi.

Marian Vanghelie, un nou atac la Ponta si Oprea. Primarul spune ca ii asteapta pe cei doi in aceeasi celula cu el

Update 11. 10 - Marian Vanghelie a lansat un nou atac la adresa premierului Victor Ponta si a vicepremierului Gabriel Oprea: primarul spune ca ii asteapta pe cei doi in aceeasi celula cu el. Vanghelie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )