Libnet.ro
UNICEF

10:00

PRABUSIREA avionului rus starneste mai multe CONTROVERSE. Teoria CONSPIRATIEI, alimentata de DESCOPERIREA echipelor de interventie (VIDEO)

B1 B1,
PRABUSIREA avionului rus starneste mai multe CONTROVERSE. Teoria CONSPIRATIEI, alimentata de DESCOPERIREA echipelor de interventie (VIDEO)

Prabusirea in Marea Neagra a avionului Tupolev 154, la bordul caruia se afla Corul Armatei Rosii a deschis mai multe controverse. O intreaga teorie a conspiratiei a luat deja nastere dupa ce. continuă pe B1

Al-Assad ii transmite lui Putin ca este intristat de prabusirea avionului rus care venea sa sarbatoreasca victoria din Alep

Presedintele sirian Bashar al-Assad s-a declarat duminica intristat de prabusirea avionului militar rus in drum catre Siria, al carui echipaj voia sa sarbatoreasca victoria armatei sale la Alep si a adaugat ca lupta impotriva inamicilor sai nu va fi afectata, relateaza Reuters.

Locuri de munca in strainatate. 1.189 de slujbe prin reteaua EURES, unde sunt cele mai multe posturi libere

Peste 1. 100 locuri de munca vacante sunt puse la dispozitia somerilor romani in 16 state europene, cele mai multe slujbe fiind oferite de angajatorii din Portugalia si Italia.

Majoritatea PSD- ALDE din Consiliul General al Bucurestiului a aprobat mai multe proiecte imobiliare controversate, ce au fost respinse in trecut (FOTO)

In ultima sedinta din Consiliul General al Municipiului Bucuresti, au fost aprobate mai multe proiecte imobiliare ce vor produce efecte pentru felul in care arata orasul. Majoritatea formata din.

Constanta: Un tanar a vrut sa fure mai multe parfumuri dintr-un magazin, dar a fost prins imediat

Un tanar din Constanta a vrut sa-si faca un cadou scump de Craciun prin metode ilegale. Acesta si-a indesat in buzunare mai multe parfumuri dintr-un magazin, in speranta ca nu va fi.

Trafic ingreunat pe mai multe drumuri nationale din judetele Brasov, Constanta si Suceava, din cauza cetii

Traficul rutier pe mai multe drumuri nationale din judetele Brasov, Constanta si Suceava se desfasoara cu dificultate, sambata seara, din cauza cetii dense, in unele zone vizibilitatea fiind sub 50 de metri.

Guvernul de la Moscova: Rusia are in vedere toate ipotezele posibile, inclusiv cea terorista, in prabusirea avionului Tu-154

Anchetatorii examineaza toate cauzele posibile ale prabusirii in Marea Neagra a unui avion militar rus de tip Tu-154 cu 92 de persoane la bord, inclusiv pista unui atac terorist, a anuntat duminica ministrul rus al Transporturilor. Anuntul vine dupa ce seful Comisie pentru Aparare din cadrul Camerei superioare a Parlamentului rus a exclus aceasta variata.

Vladimir Putin ordona guvernului sa intreprinda o ancheta privind prabusirea avionului militar in Marea Neagra

Presedintele rus, Vladimir Putin, a ordonat duminica formarea unei comisii de ancheta, condusa de catre premierul Dmitri Medvedev, insarcinata cu stabilirea cauzelor prabusirii in Marea Neagra a unui avion militar care se indrepta spre Siria avand la bordul sau 92 de persoane, oinformeaza AFP.

Columbia anunta ca prabusirea avionului echipei Chapecoense, soldata cu 71 de morti, a fost cauzata de o eroare umana

Erorile comise de pilot, precum si greseli ale companiei de zbor si ale autoritatilor boliviene din domeniu sunt cauzele care au dus la prabusirea, luna trecuta, a avionului in care se afla echipa braziliana de fotbal Chapecoense.

O eroare umana a dus la prabusirea avionului care ii transporta pe fotbalistii echipei braziliene Chapecoense (autoritati)

Erorile comise de pilot, dar si greseli ale companiei de zbor si ale autoritatilor boliviene din domeniu sunt cauzele care au dus la , luna trecuta, a avionului in care se afla echipa braziliana de fotbal Chapecoense, au anuntat luni autoritatile columbiene, potrivit Reuters, citata de Agerpres.

PSD si PNL isi dau mana peste tara? Un lider liberal si un primar social-democrat, surprinsi cand isi puneau la punct mai multe afaceri

Dan Cristian Popescu, lider liberal in sectorul 2 si viceprimar, Mihai Toader, primarul PSD-ist al Sectorului, si mai multi consilieri UNPR, apropiati ai fostului primar Ontanu, au fost vazuti, vineri.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )