Libnet.ro
UNICEF

15:15

In prag de Brexit, economia britanica scade pentru prima data in ultimii 6 ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
In prag de Brexit, economia britanica scade pentru prima data in ultimii 6 ani

Economia britanica s-a contractat in trimestrul doi din acest an cu 0,2%, comparativ cu precedentele trei luni - cea mai slaba performanta incepand din 2012 - a anuntat vineri Oficiul National de Statistica ONS), in timp ce analistii se asteptau la o. continuă pe Wall-Street Ro

Economia britanica s-a contractat in trimestrul doi pentru prima data dupa aproape sapte ani

Economia britanica s-a contractat in trimestrul doi pentru prima data dupa aproape sapte ani, pe fondul cresterii incertitudinilor Brexit si a slabirii cresterii globale, potrivit unui anunt facut de Biroul britanic de Statistica. PIB-ul Regatului Unit a inregistrat un recul de 0,2% in trimestrul al doilea, inregistrand o performanta mai slaba decat anticipau economistii. Economia Marii Britanii nu a inregistrat scaderi din ultimul trimestru al anului 2012.

Datoria Germaniei creste pentru prima oara in ultimii cinci ani

Datoria Guvernului federal al Germaniei a crescut in primul semestru din 2019, pentru prima oara dupa 2014, anunta Ministerul de Finante de la Berlin, citat de presa straina.

Ioana Ginghina a spus totul despre viata sa. Actrita s-a casatorit pentru prima data la 21 de ani, iar cu Papadopol abia dupa 8 ani. Cine este primul sot al vedetei

Acum tocmai ce a trecut de divortul cu Alexandru Papadopol, dar putini stiu ca in trecut Ioana Ginghina a mai fost casatorita o data. Actrita s-a maritat pentru prima data la varsta de 21 de ani cu un.

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )