Libnet.ro
UNICEF

12:15

Prahova: 12 persoane au fost ranite intr-un accident

România Liberă România Liberă,
Prahova: 12 persoane au fost ranite intr-un accident

Un microbuz de persoane s-a ciocnit cu un tir, marti seara, in orasul Baicoi, judetul Prahova, iar 12 persoane au fost ranite. continuă pe România Liberă

Prahova: 12 persoane ranite dupa ce un microbuz s-a ciocnit cu un TIR

Un numar de 12 persoane au fost ranite, marti seara, intr-un accident rutier produs in orasul Baicoi, judetul Prahova, dupa ce un microbuz de transport persoane s-a ciocnit cu un TIR, la locul accidentului fiind solicitate echipaje de descarcerare.

Un microbuz inmatriculat in Romania s-a rasturnat in Ungaria. O persoana a murit si alte noua au fost ranite

O persoana a murit, iar alte au fost ranite dupa ce un microbuz inmatriculat in Romania a lovit un autoturism, in sud-estul Ungariei, informeaza presa ungara.

Prahova: 19 persoane ranite dupa ce un microbuz s-a ciocnit cu un TIR. Doua dintre ele, amputate la nivelul membrelor

Un numar de 19 persoane au fost ranite in accidentul produs, marti seara, la Baicoi, fiind transportate la Spitalul Judetean, iar cinci dintre acestea au rani grave, doua persoane suferind amputatii la nivelul membrelor, potrivit sefului ISU Prahova.

Tragedie in handbalul romanesc: Trei jucatori si-au pierdut viata intr-un accident rutier

Sportul romanesc este in doliu dupa ce trei jucatori de handbal de la CSU Targoviste si-au pierdut viata, in noaptea de duminica spre luni, intr-un accident rutier petrecut intre Buzau si Focsani.

Liderul gruparii teroriste Statul Islamic din Libia ar fi fost ucis intr-un raid aerian american

Liderul gruparii teroriste Stat Islamic din Libia a fost ucis intr-un raid aerian american efectuat in cursul noptii de vineri spre sambata, sustine purtatorul de cuvant al Pentagonului, Peter Cook. Abou Nabil, cetatean irakian, lider al celulei organizatiei teroriste Stat Islamic SI) din Libia, a murit intr-o operatiune militara aeriana desfasurata de fortele americane, anunta Mediafax, citand Le Figaro.

Patru morti intr-un accident aviatic in sud-vestul Marii Britanii

Patru persoane au murit dupa ce un avion de mica dimensiune s-a prabusit in sud-vestul Marii Britanii, informeaza BBC News online.

Un motociclist a fost ranit grav intr-un accident rutier pe DN 66

Un accident rutier grav s-a petrecut pe Drumul National 66 la iesirea din municipiul Petrosani, spre Hateg. Un motociclist a ajuns in stare critica la spital, dupa ce s-a prabusit pe caldaram, dupa impactul cu autoturimul pe care incerca sa il depaseasca.

Drama in lumea sportului. Cine sunt cei trei handbalisi de la CSU Targoviste morti intr-un accident duminica noaptea: Nu vreau sa cred ca se intampla asta

Un grav accident de circulatie, produs duminica seara, in judetul Buzau, a indoliat sportul romanesc. Trei handbalisti de la CSU Targoviste si-au pierdut viata, iar alti opt au fost raniti, dupa ce microbuzul cu care sportivii se intorceau de la un meci a fost zdrobit de un TIR incarcat cu cherestea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2693 seconds )