Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prahova: Femeie ranita grav, dupa ce a fost lovita de doua masini pe trecerea de pietoni

Antena3 Antena3,
Prahova: Femeie ranita grav, dupa ce a fost lovita de doua masini pe trecerea de pietoni

O femeie a fost grav ranita, duminica dimineata, dupa ce a fost lovita de doua masini pe trecerea de pietoni, in judetul Prahova. Traficul pe DN 1, la Comarnic, este ingreunat. Centrul Infostrafic. continuă pe Antena3

Femeie ranita grav, dupa ce a fost lovita de doua masini pe trecerea de pietoni, in Comarnic

O femeie a fost grav ranita, duminica dimineata, dupa ce a fost lovita de doua masini pe trecerea de pietoni, in judetul Prahova. Traficul pe DN 1, la Comarnic, este ingreunat.

Femeie ranita grav, dupa ce a fost lovita de doua masini pe trecerea de pietoni. Traficul e ingreunat pe DN 1, la Comarnic

O femeie a fost grav ranita, duminica dimineata, dupa ce a fost lovita de doua masini pe trecerea de pietoni, in judetul Prahova. Traficul pe DN 1, la Comarnic, este ingreunat.

Doua persoane au murit si o alta a fost ranita grav dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal, in judetul Mures

Doua persoane au murit si o alta a fost ranita grav in urma unui accident produs, vineri seara, pe DN 15, la iesirea din localitatea Brancovenesti, judetul Mures, unde doua autoturisme s-au ciocnit frontal.

TRAGEDIE pe trecerea de pietoni! O femeie a fost lovita de doua masini

Tragedie in Prahova! O femeie, in varsta de 66 de ani, a fost lovita de doua masini, in timp ce traversa strada, in Comarnic. Femeia a traversat pe trecerea de pietoni, insa niciunul dintre soferi nu a.

Accident grav pe trecerea de pietoni: o eleva de 12 ani a fost lovita de masina condusa de un tanar

O eleva in varsta de 12 ani a fost adusa in stare grava la spital, dupa ce a fost lovita de masina condusa de un tanar, pe trecerea de pietoni.

Vaslui: Sapte persoane, printre care si doi copii, ranite intr-un accident in care au fost implicate doua masini

Sapte persoane, printre care si doi copii, au fost ranite, duminica seara, intr-un accident rutier produs in judetul Vaslui, in care au fost implicate doua autoturisme. Autoritatile au activat Planul Rosu de Interventie in urma acestui eveniment.

VIDEO Doi oameni au murit in urma unui accident in care au fost implicate doua autoturisme si un tractor. Unul dintre soferi transmitea live pe Facebook

O fetita in varsta de noua ani si un barbat au murit in urma unui accident rutier produs vineri seara, pe drumul care leaga Timisoara de vama Moravita, intre localitatile Jebel si Voiteg. in accident au fost implicate doua autoturisme si un tractor, alte patru persoane fiind ranite si transportate la spital. Soferul unuia dintre autoturisme transmitea live pe Facebook.

Accident grav pe DN 15. Doua persoane au murit, iar una e in stare grava dupa ce doua masini s-au ciocnit

Doua persoane au murit si alta a fost ranita grav in urma unui accident rutier produs vineri seara pe DN 15, in localitatea mureseana Brancovenesti, circulatia fiind blocata. Potrivit Inspectoratului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )