Libnet.ro
UNICEF

20:15

CJ Prahova va plati peste 1,2 mil.lei pentru exproprierile de pe A3

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CJ Prahova va plati peste 1,2 mil.lei pentru exproprierile de pe A3

Consiliul Judetean Prahova va plati peste 1,2 milioane lei pentru suprafetele de teren care vor fi expropriate pentru construirea unui nod de autostrada la Gherghita, pe autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti, printre expropriati numarandu-se Costel. continuă pe Wall-Street Ro

CJ Prahova plateste 1,2 milioane de lei pentru exproprieri pe A 3. Costel Casuneanu, printre beneficiari

Consiliul Judetean Prahova va plati peste 1,2 milioane lei pentru suprafetele de teren care vor fi expropriate pentru construirea unui nod de autostrada la Gherghita, pe autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti, printre expropriati numarandu-se Costel Casuneanu, dar si firma acestuia, PaCo International.

Costel Casuneanu, printre cei ce vor fi despagubiti de CJ Prahova

Consiliul Judetean CJ) Prahova va plati peste 1,2 milioane lei pentru suprafetele de teren ce vor fi expropriate pentru construirea unui nod de autostrada la Gherghita, pe autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti, printre expropriati numarandu-se regele asfaltului Costel Casuneanu, precum si firma acestuia, Pa and Co International, scriu surse din presa.

Costel Casuneanu va primi despagubiri de la CJ Prahova pentru suprafetele de teren care vor fi expropriate pentru A3

Consiliul Judetean Prahova va plati peste 1,2 milioane lei pentru suprafetele de teren care vor fi expropriate pentru construirea unui nod de autostrada la Gherghita, pe autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti. Omul de afaceri Costel Casuneanu, dar si firma acestuia, PaCo International se afla prontre expropriati.

Gral Medical: afaceri cu 18% mai mari in primul semestru, la 47 mil. lei

Reteaua medicala privata Gral Medical va incheia primele sase luni ale acestui an cu o cifra de afaceri cu 18% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, ajungand la 47 milioane lei 11,4 milioane euro). Cea mai mare crestere a fost.

Prejudiciu de peste 1,37 mil euro din vanzarea online de telefoane si tablete

Inspectorii antifrauda fiscala au identificat si stabilit un prejudiciu de peste 1,37 milioane euro, reprezentand taxa pe valoarea adaugata aferenta vanzarii on-line de telefoane mobile inteligente si tablete de ultima generatie, potrivit unui comunicat ANAF remis redactiei.

Statul ofera cel mult 531 mil. euro pentru constructia a 37 de km din Autostrada Transilvania

Compania nationala de autostrazi si drumuri nationale din Romania CNADNR) cauta constructor pentru executia unui tronson de 37,2 kilometri, pe traseul Ogra judetul Mures) - Campia Turzii judetul Cluj), care face parte din Autostrada Transilvania.

Business report: Cati bani au adus americanii in Romania; Guvernul arunca in joc sapte miliarde de lei pentru electorat; Moscova tergiverseaza reluarea exporturilor de vinuri din Republica Moldova

Transportatorii, trimisi la Autoritatea Rutiera pentru returnarea accizei. Procedura e stufoasa si cere multe documente. Procedura de restituire a 4 din cei 7 eurocenti din acciza suplimentara este structurata in doua. Hidroelectrica incepe sa vanda si hartii, pe langa energie electrica. Din 2016, Hidroelectrica va incepe sa vanda pe bursele de energie din Vest contracte futures, ce prevad doar vanzarea de cotatii de pret, nu si livrari fizice de.

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )